Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podejzanie tanio. Niby okazja ale ja bym bardzo wnikliwie ja obejzal. Samochod nie najmlodszy, dobrze wyposazony z duzym silnikiem, sekwencyjnym gazem i do tego malym przebiegiem(zalozmy), a jednak ktos chce go sprzedac (lub zamienic). Ciekawe dlaczego?? Rególa jest taka (wedlog mnie) im samochod z wiekszym silnikiem i lepszym wyposazeniem tym trudniej znajsc z zadawalajacym przebiegiem (stanem). Bo skoro ktos kupuje w takiej wersji samochod to raczej sie nastawia na czesta jazde ale trafiaja sie wyjatki wiec warto sie nie napalac i poszukac. Ja kupywalem sowoja prawie pol roku ale jestem zadowolony z zakupu :D
Opublikowano
co do ceny to powiem Ci ze roznie na to patrze. Dzis akurat jezdzilem po komisach z przyjacielem za BMW i widzialem dwie E39 525tds 1996r za ok 22-23tys zl. Jedna miala nawet skore. Wiec patrzac na to ze to byly tds to ta cena nie jest az tak podejrzanie niska, jedynie ten przebieg, bo j/w jak ktos zalozy gaz za kilka tysiecy to nie po to zeby autko stalo, tylko wali km bo to musi sie wrocic.
Dla was to kilka liter, dla nas cale życie - B M W
Opublikowano

jak dla mnie to tak:

- zastanawiajacy temat lamp (poruszany juz przezemnie na forum) czyli z przodu cale biale a z tylu pomaranczowe kierunki no i na boku pomaranczowe kierunki, wiec jak dla mnie bita w przod albo tyl

- po drugie radio --> o ile sie nie myle to w 97 roku nie montowali radia z szerokim wyswietlaczem - sam mam auto z pazdziernika 97 i mam to "stare" radio.

- prawe drzwi od kierowcy nizej leza - tzn nie tworza rownej lini z tylnimi drzwiami dlaczego ? Otoz mogly opasc na zawiasach choc jak tak maly przebieg to raczej nie mozliwe albo byla jakos zarysowana po drzwiach - ktos sciagnal i zle ustawil.

Opublikowano
- po drugie radio --> o ile sie nie myle to w 97 roku nie montowali radia z szerokim wyswietlaczem...

...no i kierownica też nie od tego modelu raczej...

Opublikowano

- po drugie radio --> o ile sie nie myle to w 97 roku nie montowali radia z szerokim wyswietlaczem - sam mam auto z pazdziernika 97 i mam to "stare" radio.

Radio z jak to nazwałeś "szerokim wyświetlaczem" to wyższy model radia z "małym wyświetlaczem". Dodatkowo auto z takim radiem (o ile sie nie myle) ma komputer pokładowy, który pokazuje niektóre informacje na tym wyświetlaczu.

Kierownica kosztuje kilkaset złotych. Ja mając takie auto wymienił bym bez bicia na M i sądząc po felgach, i malowanych tylnych lampach właściciel tak też zrobił. Co nie oznacza, że nie mogło być dzwonu z przodu.[/img]

Opublikowano

Radio z jak to nazwałeś "szerokim wyświetlaczem" to wyższy model radia z "małym wyświetlaczem". Dodatkowo auto z takim radiem (o ile sie nie myle) ma komputer pokładowy, który pokazuje niektóre informacje na tym wyświetlaczu.

Kierownica kosztuje kilkaset złotych. Ja mając takie auto wymienił bym bez bicia na M i sądząc po felgach, i malowanych tylnych lampach właściciel tak też zrobił. Co nie oznacza, że nie mogło być dzwonu z przodu.[/img]

no ale przyznasz mi rację że takiego radia nie montowali w 97, kierownice owszem ale radio nie :P. Swoją drogą na Allegro taka kierownica kosztuje 400 zł a podusia do niej 1000 zł :), ladniesza jest ale .... ja mam 4-ramienna multifunkcyjna za 400 zł :P

Opublikowano
Montowali takie radia i MID, były one montowane prawdopodobnie od początku produkcji tak jak i nawigacje. W mojej orginalnej instrukcji (auto z lutego 1997) są wszystkie opcje. Po prostu widzieliście dotychczas standardowe wersje.
Opublikowano

Takie radia montowali od poczatku produkcji. Ja mam takie radio, a samochod mam z '96 . To jest po prosu wyzszy model. A co do "ekranu" to ten szeroki byl od 2000r. Prawdopodobnie po liftingu ale tu na 100% nie jestem pewien. Jednak co do radja mam 100% pewnosc :D