Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
najpierw to trzeba zaczac od ganienia za zle tytulowanie tematow.. 'prosze o pomoc', 'ej mam problem', 'chce kupic bmw'.. nie dziwne ze nie mozna wrocic do istotnych tresci jesli z wierzchu nie widac o czym jest temat.. zreszta 'bmw e46 - forum' tez niespecjalnie mowi o czym jest rozmowa :)

i tu sie zgodze z toba w 100% ze idiotycznie nazwalem temat:) bo ogolnie zamierzenie mialem takie zeby stworzyc osobne forum dla fanow bmw e46:) ale wyszlo mi cos zupelnie innego. sorka za glupi tytul:)

Mercedes CLS 55AMG :twisted:
Opublikowano

szkoda ze admini nawet nie zadzialali w zaden sposob zeby powiedziec tak lub nie.

moze dobrym rozwiazaniem bedzie przeprowadzenie ankiety kto jest za a kto przeciw:) moze takie rozwiazanie przyniesie jakis ruch na forum!

pozdr Rogers

Opublikowano
szkoda ze admini nawet nie zadzialali w zaden sposob zeby powiedziec tak lub nie.

Temat byl juz poruszany kilka razy:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=11035

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=27233

Na forum klubowym ta kwestia rowniez byla walkowana. Zarzad zarzadzil ze podzial (przynajmniej na razie) pozostanie taki jaki jest.

Chyba mozna juz zamknac ten temat.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam,

moze poruszmy w tym nowym roku ten temat zeby wkoncu zrobic podzial tego forum. nie moge za cholere znalezc tego co mnie interesuje odnosnie bmw e46 a ta wyszukiwarka tez nie jest zbyt przydatna.

z wyszukiwarki powinno sie korzystac jak sa juz dzialy a nie ze wyskakuje mi pelno innych modeli nie zwiazanych z tym co szukam.

pozdrawiam

Opublikowano
Pomysł z podziałem forum na 3, 5, 7 jest bardzo dobry. Piszecie, że jest mało tematów, że forum nie jest jeszcze bardzo rozbudowane, dlatego nie trzeba tworzyć podkategorii na poszczególne modele. Wystarczy utworzyc na serie 3, serie 5 i serie7 (i ewentualnie cos dołożyć wg uznania administratora) i to będzie jakiś początek ewentualnych zmian na przyszłośc. Zawsze trzeba od czegoś zacząć. A w miarę powiększania się ilości tematów, wątków w przyszłości będzie łatwieć tworzyć kolejne struktury mając jakiś początek.
Opublikowano
dokladnie chociaz niech bedzie podzial na 3, 5, 7 i gra gitara:) a ta wyszukiwarka to warta jest tyle co nic. prosze o dalsze rozpatrzenie mojej prosby o podzial chociaz na serie bmw.
Opublikowano

wyszukiwarka + trochę cierpliwości i można znaleźć wszystko, ja nigdy nie miałem problemów ze znalezieniem tego co chciałem.

Obecny podział forum denerwował mnie tylko na samym początku po rejestracji, teraz uważam że nie potrzeba go zmieniać

podział na forum 3,5,7 wprowadziłby jeszcze większy bałagan, najlepszy przykład podał ktoś wcześniej wszystkie te modele mają sporo wspólnych silników i często na twoje pytania odpowiadają użytkownicy innych modeli niź twój

Opublikowano
przemo tds powiem tobie ze ta wyszukiwarka nie jest zbyt dobra bo wyszukuje mi az za duzo postow, a przegladniecie 200 takich doprowadza mnie do nerwicy tak wiec znowu bede wystepowalo o to aby byl podzial na serie 3, 5, 7 a jesli ktos znowu bedzie uwazac ze podzespoly w w piatce i trojce sa takie same to se bedzie mogl poszukac w wyszukiwarce w serii 5. a teraz jak wchodze do katalogu mechanika,....,... itd jest taki burdel ze nie wiem gdzie sa jakies postu odnoszace sie np tylko i wylacznie do czesci samochodowych. Forum ma polegac na tym zeby jak najmniej uzywac wyszukiwarek tylko wchodzic jak noz w maslo idealnie w interesujacy cie temat. a polaczenie :" mechanika, eksplatacja,... itd jest dosc dziwny. mozna przeciez zrobic podkatalogi mechanika jeden katalog eksplatacja drugi katalog. a teraz to jest tak jeden worek gwiazdora w ktorym jest wszystko i nic.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Rogers, po części masz rację ale wszystko zależy od użytkowników. A jak ludzie potrafią w dziale "Zrób to sam" wpisać post z pytaniem a nie post z wyjaśnieniem jak coś zrobić/naprawić to się nie dziw że mamy bałagan w innych działach. Ludziom z lenistwa nie chce się przeszukać form tylko, jazda, piszą posta!!! Bo po co szukać :mad2: :mad2:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
jesli chodzi o mnie uzywam wyszukiwarki czesto ale bardzo zadko cos znajduje dlatego wiec albo olewam sprawe albo szukam gdzies indziej po necie bo nie chce mi sie zakladac nowego tematu w ktorym i tak na 100% ktos mi napisze ze ten temat byl juz poruszany wiele razy i wystarczy tylko poszukac. Podzial, podzial i jeszcze raz podzial:)
  • 1 rok później...