Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktos z was posiada książkę "sam naprawiam" do BMW e34 525i 24V bez Vanos 1990 r ??

Jeżeli znalazł by sie taki dobroczyńca i miał ochotę podesłac mi ja na maila to byłbym bardzo zobowiązany :)

[email protected]

Pozdrawiam i czekam.

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja też mam coś takiego, ale nie wiem czy o to chodzi. Jest to tekst z obrazkami i opisem poszczególnych części. Zabiera 35.3MB jak ktoś chce, to mogę przesłać na emaila, tylko nie wiem czy zmieści się w skrzynce.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://d01.megashares.com/index.php?d01=264a883 tu jest link do bmw e-36 naprawiam sam

może ktoś to wrzucić na rapidshare .z megashare mam tragiczny download

Opublikowano
Hej Hej to tu można instrukcję po polskiemu do E36 dostać. Ta ja pliiiiizzzz do 318is (tzn normalna tez dotyczy) bo mam tylko taką od helmutów a po niemiecku nie szprecham. Moj mail [email protected] . Z góry wielkie dzięx .
Opublikowano
:D Witam! Jeśli jest taka możliwość to poprosiłbym o instrukcję obsługi do E36 1.8i M40. Instrukcję proszę o wysłanie na adres e-mail [email protected] góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich :hand:
Opublikowano
Witam . Prosze instrukcje obsługi "Sam naprawiam BMW" e36 320i M52, proszę wrzucić na jakiś serwer, a następnie przesłać na maila: [email protected] wiem że już ktoś podawał link ale wygasło i już nie można ściągnąć, z góry dziękuje
Opublikowano
Witam bracia i siostry!!! :D Bardzo zależy mi na jakiejś książce obsługi bądź napraw do mojego BMW E36 1.8 IS z 1992 roku. Mój adres [email protected] WIELKIE DZIĘKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!