Skocz do zawartości

[E-39] Jaki jest schemat bezpieczników?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich.chciałbym sie dowiedzieć jaki bezpiecznik jest do czego bo nie wiem gdzie jest schemat i czy wogóle jest jesli macie jakiś schemacik lub wiecie czy jest w bmw gdzieś to pomóżcie lub podajcie.Pozdrawiam wszystkich i dziekuje :)ja mam z tyłu jakies bezpieczniki po prawej stronie nad akumulatorem i opis ale po niemiecku i mam jeszcze w schowku na górze od pasażera ale tam nic nie ma.
Opublikowano
sorki krasek, ale wyslalem Ci przez pomylke wiadomosc pw, a mialem zamiar wyslac karolowi moje ksero z rozpiska bezpiecznikow do e39. A jak do pw wstawic obrazek?
Opublikowano

Rozładowuje mi nowy akumulator, znajomy mierzył mi pobór prądu i coś go za mocno pobiera. :( Niedługo zostawiam auto w warsztacie żeby znalezli przyczynę.

Dzięki za schemat.

Opublikowano
Też dziekuje bardzo za schemacik ale jak to wszystko po niemiecku jest a ja cieniutko z niemcem hehe ale dzięki wielkie jeszcze raz i pozdrawiam.
Opublikowano
sorki krasek, ale wyslalem Ci przez pomylke wiadomosc pw, a mialem zamiar wyslac karolowi moje ksero z rozpiska bezpiecznikow do e39. A jak do pw wstawic obrazek?
Dzieki kris ale jednak to nie ten schemat u mnie jest całkiem inny bo sprawdzałem ale dzieki serdeczne.bardzo prosze jesli ktos ma schemat bezpieczników do E-39 523i automat 1998rok (mam klimatronik jesli to istotne) to bardzo prosze udestepnijcie mi .Z góry dziekuje i pozdrawiam.