Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
7ka 740i zamyka licznik a po zdjeciu blokady jedzie duzo wiecej

tylko nie 13 letni strup :D

Pelikan, mozesz mi napisac, po co tak trollujesz?

Przeciez wiesz doskonale, ze sa i 20 letnie 'strupy', ktore zarowno Twoj samochod, moj, jak i nowe 760i objada.

Wiek nie ma tu nic do rzeczy - wazne jest to, na ile dany egzemplarz jest zblizony do idealnego stanu technicznego.

Edytowane przez Panfil - BMW Klub Polska

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie nie pojedzie 240. Sorry ,ale 193KM to za mala moc zeby zamknac budzik , twoim znajomym przeklamuja liczniki.
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano

"Marco" tobie to chyba sie ten licznik "letko" przeklamuje..

niedlugo sie okaze ze jadac 200 tak naprawde jade 150..niezle..

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
Tak tak,tylko,że tylne koła podniesione w górze.Tak to i POLONEZEM się zamknie licznik

Wszystkie 4 koła na ziemi. Mam zamontowany taki bajer z wyposażenia dodatkowego, coś jakby protoplasta przycisku "M" w E60M5, po naciśnięciu go w odpowiedniej sekwencji startowej można zwiększyć moc i zamknąć szafę bez problemu.

Opublikowano

a juz wiem..dobre,dobre...test licznika.. :cool2: :cool2:

niezla wkretka..pare osob malo zawalu nie dostalo przez ciebie.. :cool2: :cool2:

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.

Opublikowano
a juz wiem..dobre,dobre...test licznika.. :cool2: :cool2:

niezla wkretka..pare osob malo zawalu nie dostalo przez ciebie.. :cool2: :cool2:

Spaliłeś stary. Na całej linii. :P

Opublikowano
7ka 740i zamyka licznik a po zdjeciu blokady jedzie duzo wiecej

tylko nie 13 letni strup :D

Pelikan - po raz drugi CI napisze ,ze śmiszny jesteś:D

I po raz drugi Ci zaproponuje spotkanie :D i moze nawet mały wyscig, np po autostradzie, co Ty na to ? Jak przegrasz ,sprzedasz mi auto za 1zł. Znów napiszesz ,ze sie boisz ? :lol:

P.S. Mowiłes ,ze wiek gimnazjalny miałes ok 30 lat temu a piszesz tonem pryszczatego ,zasmarkanego i zakompleksionego nastolatka, ktoremu Tatuś jeszcze nawet nie obiecał zasponsorowania prawa jazdy...

Opublikowano

no 518 240 km/h palen bak 7k obr/min i temperatura na czerwonym :twisted:

zamim bys sie do tych 240 rozpedziel to juz pol baku nie ma . a przy 7tys obrotow i takiej temp silnika zycie jakie by tej 518 zostalo mozna by pewnie liczyc juz w sekundach :twisted2:

ale pomysl wyborny :D gratulacje :P

• Członkowie klubu
Opublikowano
btw myslisz ze twoj 13 letni kloc robi szal na autobanie ? haha

chetnie bym to zobaczyl ...

moj mlynek do kawy ostatnio smigal 240 km/h w Germanii

mysle ze swoim trupem dobilbys max do 190 km/h a potem dym z maski i koniec jazdy ...

Pelikan, zachowujesz się po chamsku.

A tego na forum nie toleruję.

Dlatego kolejne ostrzeżenie. Jeszcze jedno i skończy się Twoja kariera na tym forum.

Wątek również zamykam bo sięgnął już chyba dna.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.