Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego w E36 występują 2 typy zawieszenia - zwykłe i M-technik

Jak już chcesz dzielić na typy, to jest ich trochę więcej. Wystarczy zerknąć do ETK...

Kolego czy chodzi ci o te wersje zawieszenia :?: :

FOR VEHICLES WITH

NATIONAL VERSION AUATRALIA

OR

TROPICAL VERSION

lub

FOR VEHICLES WITH

NATIONAL VERSION EASTERN EUROPE

OR

POOR ROAD PACKAGE

lub

FOR VEHICLES WITH

LOW-SLUNG M SPORTS SUSPENSION

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

• Członkowie klubu
Opublikowano

oczywiście kolego :lol:

ale zapomniałeś jeszcze o motorsport suspension, individual series, national version scandinavia... :mrgreen:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
oczywiście kolego :lol:

ale zapomniałeś jeszcze o motorsport suspension, individual series, national version scandinavia... :mrgreen:

zgadza się tylko żę 90% tych wersji nie występuje w naszym regionie, i nic mi nie wiadomo aby różniły się między sobą parametrami geometri za wyjątkiem wersji M Suspension :D

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Hmm temat przezabawny nie ma co :) Ja mysle ze chyba jednak najlatwiejszym sposobem rozpoznania M3 jest zajrzenie pod mache :P i krotka przejazdzka :) no chyba ze na 1.6 bedzie chamsko przyklejona naklejka M z supermarketu i ktos sie nabierze. Nie ma co zaraz ide do mojej 318IS M3 CSL Enzo GTR i posmigam se na torze :mrgreen: