Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie , walizka wiadomo, nie trzymamy kluczyków przy dostępie komfortowym zawieszonych na drzwiach wejściowych ale na "gamboy-a" macie jakaś wiedzę ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Wg mnie G30 można zawinąć na gameboya jak każde inne auto z dostępem komfortowym. Dlatego zalecam stosowanie dodatkowego zabezpieczenia, np. kodu z dostępnych w aucie przycisków. No i AC, to podstawa. A kluczyk w domu/w sklepie warto trzymać w specjalnym etui blokującym sygnał.

Edytowane przez s0nar
Opublikowano

Z komfortem czy bez kazde auto , brame , pilota , wszystko doslownie wszystko mozna „skopiowac” na gameboya. Pozostaje tylko albo blokada can albo jakies fizyczne zabezpieczenie typu stalowy pret pod pedały jak w latach 90. 

Opublikowano

No ale bez keylessa musi zlodziej byc w pobliżu kierowcy i odebrać komende a keyless można skopiować przez drzwi mieszkania i wyjechać z garażu bo na drzwiach auta jest przycisk z kluczyka 😄 Na szczęście nie mam 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na wszystko jest rozwiązanie jak już wspomniałem wyżej. Na szczęście mam to wyposażenie od lat i bardzo mi się  podoba, ułatwia życie. Problemów zero.

• Moderatorzy
Opublikowano

W nowszych kluczykach keyless nic nie nadaje jeśli kluczyk leży i się nie rusza więc nie skopiujesz przez drzwi.

Opublikowano

Ale gameboy i tak sobie poradzi tak czy inaczej a takie bylo pytanie. 

• Lubię to 1