MrSkrzat Opublikowano Piątek o 09:41 Opublikowano Piątek o 09:41 (edytowane) Jestem nowy na tym forum i nie wiem czy wszytko dobrze zaznaczyłem więc z góry przepraszam za moje błędy w oznaczeniu tematu. Mój problem polega na tym że jak mam połączony telefon przez bluetooth do samochodu i słucham jednocześnie muzyki np. z YouTube oraz włączonego mam Yanosika i Yanosik daje jakiś komunikat to jakby telefon tracił połączenie z samochodem i po chwili z powrotem się łączył przez co słyszę część komunikatu i jak kończy się komunikat to znów tracił połączenie i znów się łączy i leci dalej muzyka. Dodam że nic się nie dzieje jak nie mam komunikatu z Yanosika tylko leci sama muzyka, testowałem też z google maps i to samo. Testowałem też z innym telefon też to samo się dzieje. Też z ciekawości testowałem to w BMW F34 i to samo się dzieje co w mojej F10. Dziękuję za jakąkolwiek pomoc albo nakierowanie na możliwą przyczynę. Edytowane Piątek o 09:41 przez MrSkrzat
Moderatorzy Randall Opublikowano Piątek o 10:30 Moderatorzy Opublikowano Piątek o 10:30 Cześć, musisz ustawić w Yanosiku "używaj profilu A2DP".
Rekomendowane odpowiedzi