Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 22.12.2024 o 12:22, IronSzn napisał(a):

W rodzinie i pomiędzy znajomymi mamy sporo x7 i x5. Kazde ma panorame, czesc z tych aut juz dawno po gwarancji i bez problemow poki co. Oczywiscie ze jutro moge juz zalowac tych slow;) ale jak pisalem nie da sie wyposazyc w pelni x5 nie biorac panoramy. Jakies ryzyko musi byc. W razie co wstawi sie caly dach🤣 

w kazdym razie uwazam ze bmw troche na sile wymusza panorame. Pewnie jakby byla poza pakietami to ilosc bylaby mniejsza, a tak mysle ze wiekszosc x5/x7 wychodzi z panorama co generuje wpisy na forach

ps jakby nie pakiety i konfigurator to tez bym jej prwnie nie wzial

Też liczę na to, że ten gadżet wytrzyma jak najdłużej. Daje nam ogromną frajdę podczas jazdy, jeśli słońca za dużo na zewnątrz, zawsze można zaciągnąć roletę, natomiast w dni pochmurne jak teraz, to taki miły jasny akcent w aucie. Poprzednie x5 miałem bez panoramy, nie zamieniłbym ten opcji po tym jak pojeździłem z takim dachem. 

Czas pokaż, obym był statystycznym wygranym w puli problemów z dachem 🙂 

Edytowane przez savik79
Opublikowano
Godzinę temu, savik79 napisał(a):

Też mam te krótszą wersję maty. Zastanawiam się jednak nad celowością przy opcji kiedy w podłodze są te belki, które z definicji maja się podnosić i zapobiegać przemieszczeniu się przedmiotów. Czy ktoś zauważył działanie tego gadżetu na żywo ? nawet jak mam zdjętą roletę te belki są ciągle "martwe" 

Też nic nie zauważyłem, z matą czy bez.