Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już niektórzy z Was użytkują swoje auta,  z kolei inni muszą czekać na swoje egzemplarze jeszcze kilka miesięcy (np. ja) Jetem ciekaw jakie są Wasze wrażenia i uwagi po jeździe dłuższej niż testowa u dealera.

Np. ja jeździłem dieslem, który nie miał aktywnego tempomatu. Czy ktoś z Was już go przetestował ? A jak trzymanie pasa ruchu ? Wariuje od linii do linii czy trzyma się środka ?  Dajcie proszę znać co Was denerwuje a co mile zaskoczyło. Z góry dzięki 

• Lubię to 1
Opublikowano
2 godziny temu, Johny_666 napisał(a):

Już niektórzy z Was użytkują swoje auta,  z kolei inni muszą czekać na swoje egzemplarze jeszcze kilka miesięcy (np. ja) Jetem ciekaw jakie są Wasze wrażenia i uwagi po jeździe dłuższej niż testowa u dealera.

Np. ja jeździłem dieslem, który nie miał aktywnego tempomatu. Czy ktoś z Was już go przetestował ? A jak trzymanie pasa ruchu ? Wariuje od linii do linii czy trzyma się środka ?  Dajcie proszę znać co Was denerwuje a co mile zaskoczyło. Z góry dzięki 

podpisuję się pod pytaniem, też jestem ciekaw

Opublikowano

Może nie X3 ale na przykładzie mojego X2 z października br. mogę powiedzieć, że aktywny tempomat świetnie działa, jest intuicyjny, trzyma pasa idealnie pośrodku, jeżeli ktoś jeździ dużo po eskach i autostradach to jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Odebrana. Na drzwiach nie ma piano juz.  Jakosciowo wnetrze jest calkiem ok. Moze to sila sugestii ale jest imho lepiej niz w aucie pokazowym co widzialem pare miesiecy temu

Opublikowano
50 minut temu, ryb55 napisał(a):

Piano jest na przednich drzwiach tylko w m50

Nie wiedzialem. Odebrana na zimowkach juz. Letni komplet taki sam. Jasne wnetrze wyglada fajnie. Teraz folie i powloka

spacer.png