Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbował ktoś w ostatnim czasie dołożyc? Nie zalezy mi na parkowaniu bo zapewne i tak nie bedzie działać a jedynie samym kluczyku który będzie działał jak ten standardowy otwiera oraz zamykanie

Opublikowano

Ale wiesz ze on jest bardzo duzy i na codzien noszenie go to troche udreka w dobie kiedy auto mozesz otworzyc telefonem i to bezpieczniej tak naprawde ?!

• Haha 1
Opublikowano
29 minut temu, saab napisał(a):

Ale wiesz ze on jest bardzo duzy i na codzien noszenie go to troche udreka w dobie kiedy auto mozesz otworzyc telefonem i to bezpieczniej tak naprawde ?!

Spodziewam się że jest duży, a że lubię zbędne niepotrzebne bajery chciałbym wyposażyć się w to 🙂 

Opublikowano (edytowane)

Też jestem zdania, że ma mało sensu ten kluczyk. Zwłaszcza przy problematycznym ustawianiu 2 profilu pod kluczyk. Ciężko zrobić tak, żeby miec 2-3 kluczyki pod jeden profil.

Kluczyk ma bardzo mało funkcji, wszystko i dużo więcej można zrobić z aplikacji.    Użyłem kluczyk 2 razy i leży w szufladzie. Telefon i tak zawsze mamy przy sobie. A tak mamy 2 bardzo duże sprzęty za sobą (display oraz telefon).

Dodatkowo jest on dość delikatny i łatwo uszkodzić wyświetlacz. Szkoda nafty IMHO.

PS. Dot. zdalnego parkowania -  Czy jest możliwe dołożenie tej funkcji tylko w aplikacji? Posiadam wszystkie systemy, tylko oczywiście nie kluczyk. Na kluczyku mi nie zależy.          Z kodowaniem pewnie słabo z blokadami w LCI. 

Edytowane przez kossaa245
Opublikowano

Też odradzam. Mam taki kluczyk i ani razu go nie użyłem. Bateria słaba i trzeba go ciągle ładować. Dodatkowo ten kluczyk nie ma wbudowanego grota, jak zwykły kluczyk, więc ten dodatkowy grot trzeba dla bezpieczeństwa gdzieś ze sobą nosić, np w portfelu. 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Wszyscy przeciwni to chociaż jedna osoba go pochwali.. wcale nie jest jakiś sporo większy, ani nawet cięższy, wręcz wydaje się lżejszy. Telefon? Nie wyobrażam sobie być na łasce 5-letniego flagowca, który może mieć swoje odpały w najmniej spodziewanym momencie (jestem eko i będę go trzymał aż całkiem wyzionie ducha heh), wszędzie popylam z displayem i wcale go nie czuję w kieszeni. Ma wystarczająco funkcji, z najważniejszych sprawdzanie czy wszystko zamknięte, webasto, zdalne parkowanie, po co więcej. Mój długo trzyma baterię.

g305AP_2129_.thumb.JPG.e2e0c9bf5330554dba88085197c6a3da.JPG

Edytowane przez Markok
  • Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, saab napisał(a):

Bzdura. Noszę taki od prawie 7 lat i nie wiem o co Ci chodzi z tą uciążliwością. A parkowanie zdalne jak najbardziej działa tylko raczej w codziennym użytkowaniu się z tego nie korzysta. Kluczyk z wyświetlaczem wygląda po prostu dużo lepiej niż taki zwykły. Bateria słaba? Też bzdura. Widocznie macie coś uszkodzone. Ja swojego wrzucę raz na miesiąc albo i rzadziej na półkę ładowania i tyle.

Edytowane przez s0nar
  • Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, Marcinuj napisał(a):

Też odradzam. Mam taki kluczyk i ani razu go nie użyłem. Bateria słaba i trzeba go ciągle ładować. Dodatkowo ten kluczyk nie ma wbudowanego grota, jak zwykły kluczyk, więc ten dodatkowy grot trzeba dla bezpieczeństwa gdzieś ze sobą nosić, np w portfelu. 

Tak przewrotnie zapytam - na uj Ci ten grot? Era tradycyjnych, metalowych kluczyków zakończyła się mniej więcej 15-20 lat temu. Odkąd przesiadłem się do BMW, a to już będzie kilkanaście lat, nie kojarzę potrzeby użycia tego grota.

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Mam ten kluczyk i wyciągam go z szafy dwa razy do roku by podładować i to by było na tyle. Zwykly klucz jest mniejszy, mam przypięty do pozostałych kluczy (ten nie ma otworu by zapiąć jakiekolwiek kółeczko), jak chce coś sprawdzić to odpalam apke, więcej info niż ten klucz.

Aha, baterie można w nim wymienić jakby co.

Edytowane przez feel_x

🙃🙃