Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Nie znalazłem tego w instrukcji. Czy da się do czegoś zaprogramować przycisk w kluczyku w kształcie romba? G20 320i LCI1. I drugie pytanie: po co w G20 elektryczne otwieranie klapy bagażnika skoro za free klapa ta otwiera się sama dzięki sprężynom i symbolowi bagażnika na kluczyku? Rozumiem, że wtedy i zamyka się sama, ale zwykle nie mając "wolnej" ręki chcemy ją otworzyć a nie zamknąć a to załatwiają sprężyny. Pozdrawiam. Robert

Opublikowano

Jak pod sklepem sobie zapakujesz zakupy to pod domem sobie możesz je wyciągnąć i zamknąć auto nogą 🙂

IMG_6104.PNG.8fd0433272655eff0993e663d10ad490.PNG 

Opublikowano
18 minut temu, zbyszekk napisał(a):

Wg instrukcji:

Opóźnione wyłączanie oświetlenia
zewnętrznego.

Czyli co? Działa to tak samo, jak zwykle zamknięcie tylko później wyłącza oświetlenie zewnętrzne? To u mnie raczej nie działa. Myślałem, że można to skonfigurować 😞

Opublikowano
W dniu 6.12.2024 o 15:01, robiw napisał(a):

Witajcie.

Nie znalazłem tego w instrukcji. Czy da się do czegoś zaprogramować przycisk w kluczyku w kształcie romba? G20 320i LCI1. I drugie pytanie: po co w G20 elektryczne otwieranie klapy bagażnika skoro za free klapa ta otwiera się sama dzięki sprężynom i symbolowi bagażnika na kluczyku? Rozumiem, że wtedy i zamyka się sama, ale zwykle nie mając "wolnej" ręki chcemy ją otworzyć a nie zamknąć a to załatwiają sprężyny. Pozdrawiam. Robert

W hybrydach i elektrykach można ustawić, żeby tym guzikiem zdalnie uruchomić klimatyzację/ogrzewanie 

Opublikowano (edytowane)

A co Ci da taka opcja przy Webasto?

Masz chyba inne formy zdalnego sterowania? 🤔

Opcje zmiany ustawień przycisków masz dostępne w iDrive.

Edytowane przez komoornik
Opublikowano

Jedyną formą zdalnego sterowania WEBASTO jest aplikacja. Ostatnio odmówiła współpracy i nie mogłem odpalić zdalnie a tak zrobiłbym to pilotem z domu. 

Równie dobrze mogę zapytać co daje taka opcja przy ogrzewaniu w elektryku? Tam też na pewno da się to odpalić z apki.