Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam post abyśmy mogli dzielić się pomysłami jak w tytule. Dywaniki, uchwyty, wieszaki, etui na okulary, itp itd. Polecajcie jeśli kupiliście coś wartego i praktycznego.

Mam pytanie. Wiem, trochę głupie mając na uwadze markę premium z którą mamy tu do czynienia. Ale ja jestem osobą jednak praktyczną i myślę nad chlapaczami. Czy ktoś z was kupił i zamontował?

Ja zastanawiam się nad tym mając na uwadze to jak w poprzednim aucie piach i kamienie wycinały mi progi i spód tylnego zderzaka. Tu chciałbym tego uniknąć. Niestety nic oprócz tego co aliexpress nie znalazłem. Chciałbym coś dobrej jakości co nie wyblaknie po jednym roku.

Opublikowano

Mnie zaskoczyła mała ilość schowków i bardzo płytki schowek w panelu centralnym. Jedyny plus że jest pod nim miejsce i dlatego zakupiłem pasujacą tam torbę. Wygląda ładnie, jest w miarę pakowna i nie rzuca się w oczy. Do tego dokupiłem siatki na rzep do bagażnika i uchwyt na okulary.

20241203_083427.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, MKus napisał(a):

Do tego dokupiłem siatki na rzep do bagażnika i uchwyt na okulary.

Poka uchwyt na okulary...

Opublikowano
9 godzin temu, MKus napisał(a):

Do tego dokupiłem siatki na rzep do bagażnika i uchwyt na okulary.

No właśnie, dlaczego w BMW nie ma schowka na okulary w podsufitce przy lusterku wstecznym, jak w innych samochodach???

Opublikowano
11 godzin temu, marcinq78 napisał(a):

Poka uchwyt na okulary...

Taki prosty ale do czarnej podsufitki pasuje😉

Screenshot_20241205_115324_Allegro.png

Screenshot_20241205_115256_Allegro.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamówiłem folię Grizz Matte na wyświetlacz. Mam nadzieję, że się sprawdzi.

Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem, to teraz na stronie producenta na wszystkie folie -20%. Do 20/12

Opublikowano
11 godzin temu, marcinq78 napisał(a):

Zamówiłem folię Grizz Matte na wyświetlacz. Mam nadzieję, że się sprawdzi.

Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem, to teraz na stronie producenta na wszystkie folie -20%. Do 20/12

Jeżeli chodzi o tablet, to w ASO mogłem dobrać, nawet matową, ale w moim przypadku, odradzali ze względu na możliwość zakłócania wbudowanych czujników. 😗