Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

image.png.250e0d8469e09c34d141851dd5a828cf.png

Carbon Fibre + Cognac = Słabo to wygląda //jako były niespełniony grafik Ci to pisze 🤣

U mnie są listwy M Carbon Fibre, poniżej render ale na żywo jest sztos:

DASHBOARD_21EU_1711195922643.png

DRIVERDOOR_21EU_1711195922643.png

Edytowane przez tomekck
Opublikowano (edytowane)

Tak naprawdę,  to moim zdaniem wszystko pasuje do wszystkiego. To zależy od konkretnej osoby i od tego jakie połączenia jej się podobają. Ważne żeby podchodząc do auta i wsiadając do niego pojawiała się radość 😀. Ja wybrałem kolor Szary Brooklyn M, wnętrze Merino Ivory White i listwy ozdobne szare matowe, otwarte pory (zależało mi żeby nie byly świecące). Najbardziej podobała MI się ta konfiguracja i tak poważnie w d... mam, czy się komuś podoba , czy nie😃. Niechaj każdy wybiera, to co jemu pasuje i się podoba. Przecież o gustach się nie dyskutuje.😀 I absolutnie nie uważam,  że takie zestawienie musi się wszystkim podobać.  To nie zupa pomidorowa.😄

Edytowane przez Tomasz73
  • Lubię to 4
Opublikowano
3 godziny temu, Semtex93 napisał(a):

Wg mnie do Manhattana pasuje bardziej Silverstone niz Cognac. Jedynie trzeba pomyslec nad listwa, bo np karbon juz odpada. Pewnie najlepiej by wygladalo matowe drewno z otwartymi porami.

Matowe drewno z porami ma to do siebie, że w ciepłym świetle dostaje pomarańczowego koloru. Średnio pasuje do zimnego koloru jakim jest Silverstone. Dlatego u siebie mam czarne drewno z metalicznym szlifem.

Tu znalazłem zdjęcie Manhattan + Cognac:

https://imgur.com/hq9aqcF

moim zdaniem za mały kontrast pomiędzy lakierem a wnętrzem + obydwa są w barwie ciepłej.