Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok ale czy jest możliwość wgrania asystentow w wersji profesjonal ? Np asystena pasa czy też bardziej autonomicznej jazdy ktora jest w pakiecie profesjonalnym?

Taką odpowiedź otrzymałem:/ Czyli nie ma szans ? Chodzi mi o bardziej adpatycjyne funkcje w prowadzeniu auta 

"W nawiązaniu do otrzymanej wiadomości uprzejmie informujemy, że po dokonaniu analizy w naszym systemie wewnętrznym pojazd BMW 420D XDRIVE G26 nie spełnia wymagań technicznych do wykupienia "Driving Assistant Plus".

Pojazd musi być wyposażony fabrycznie w następujący moduł: „Przygotowanie Driving Assistant Plus” (SA 9QV). Chcielibyśmy dodać, iż doposażenie samochodu w ww. komponenty (lub ich zmiana) nie jest oferowane przez BMW"

Opublikowano

Driving Assistant Plus to nie jest nawet opcja wyposażenia dla G2x.

Tutaj nic się nie da "wgrać" - można zrobić tzw. retrofit. Koszty będą jednak horrendalne - zależnie od tego jakie jest wyposażenie auta, ale minimum to zmiana szyby i montaż kamer KAFAS.

Opublikowano

Nie wiem w tym aucie jest jakiś radar ma dużo opcji ze sam parkuje sam hamuje ma aktywny tempomat.  Asystent pasa ale tyko ze odbija kierownica od lini . Chodzi mi o to ze chciałem żeby mnie trzymał w prasie ruchu jak puszcze kierownicę. Myślałem żeby coś założyć ale nie wiem jak to ma wyglądać