Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może ma ktos pomysł lub doświadczenie, bardzo podobają się mi ściemniające tylnie kierunkowskazy tak jak w x7. Czy jest szansa może kodowania w x5 wersji przedliftowej ?

Opublikowano
14 godzin temu, peli_1 napisał(a):

Witam może ma ktos pomysł lub doświadczenie, bardzo podobają się mi ściemniające tylnie kierunkowskazy tak jak w x7. Czy jest szansa może kodowania w x5 wersji przedliftowej ?

masz jakiś filmik żeby to zaprezentować?:)

Opublikowano

Nie mogę znaleźć ale chodzi mi o to że tylni kierunkowskaz mruga, a chciałbym żeby przygasał podczas mrugania wiem że już x5 lci też tak ma. Jak np Audi ma dynamiczny to BMW żeby przy mruganiu przygasał. 

Opublikowano
W dniu 25.11.2024 o 14:52, peli_1 napisał(a):

Poniżej filmik i zwróć uwagę na mrugające kierunkowskazy w wersji poliftowej, czy tak można zrobić w przedlifcie. 

No robi to robotę i wygląda ciekawie, ale w wielu modelach LCI jest klasyczne mruganie , które moim zdaniem też wygląda bardzo ładnie. Tak na prawdę takie przygasanie z przodu i stylu jest w X7, X5 i serii 5. W X1, czy X6 LCI oraz XM taki efekt jest tylko z przodu, a z tyłu klasyczne mruganie. Ja osobiście bym nie zmieniał oryginału. Jak wyjechało z fabryki tak powinno być, ale oczywiście kwestia gustu.

• Lubię to 1