Skocz do zawartości

BMW X4 F26 z 12.2017 - 1 właściciel PL, HUD +360 + adaptacyjne led +skóra, aktywny pakiet serwisowy, bezwypadkowy. Kraków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hey,

chciałbym sprzedać moje śliczne i mega zadbane F26. Auto mam od nowości (pierwszy raz zobaczyłem go w mikołaja 2017 w mcars w Krakowie). Nie miało żadnego wypadku, stłuczki. Zawsze pełne AC, pełna historia bezszkodowa. Auto serwisowane wylącznie w autoryzowanych serwisach Mcars w Krakowie i w Gdyni. Na wszystko faktury. Nowe auto, konfigurowane pod zamówienie w leasingu, który wykupiłem więc jestem jedynym użytkownikiem od 1 km i realnie jedynym właścicielem. 

Auto ma wciąż pakiet serwisowy do 150tyś km i 10 lat. Na przeglądzie płaciłem tylko za klocki. Realnie jeszcze jeden przegląd w mcars czy dowolnym innym autoryzowanym za free.

Przebieg aktualny 129 tyś, zakup grudzień 2017.

Istotne: przy 60 i 120k km wymieniłem olej w skrzyni (są faktury) więc też jest super.

Fajne wyposażenie, praktycznie kompletne. Auto nie ma żadnych wad, po prostu jeździ całkowicie bezproblemowo. Dlaczego zmieniam? Chcę elektryka i w dzień sprzedaży podpisuje zamówienie, mam już upatrzonego i wynegocjowanego.

Auto mega komfortowe czy to w trasę, czy po mieście. Prowadzenie idealne. W komplecie opony zimowe (kupione styczeń 2024, oczywiście jest FV) i letnie (sierpień 2023 też FV).

Sprzedaję na FV, właścicielem jest moja spółka. 

Na wszystkie pytania chętnie odpowiem.

Poniżej ogłoszenie z większą ilością zdjęć.
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-x4-1-wlasciciel-pl-hud-360-led-aktywny-pakiet-serwisowy-bezwypadk-ID6GUv43.html

przod.png

tył.png

hud.png

przebieg.png

przod2.jpg

IMG-20241119-WA0029.jpg

IMG-20241119-WA0019.jpg

IMG-20241119-WA0020.jpg

tyl2.jpg

Edytowane przez przemeq