Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowicze. Liczę na waszą pomoc. Otóż, kamera, żadna kamera w mojej bawarze nie działa. Mam kamery 360 ale te też nie działają. Już nakreślam temat. Jak włączam wsteczny pojawia się ekran jak na pierwszym obrazku. Nie ma żadnych błędów. Czujniki PD działają prawidłowo. Komputer widzi wszystkie kamery. Gdzie zacząć, na co zwrócić uwagę. Z góry dziękuję. 

4a1eb3d6-d819-439c-8342-55bb4bb75728.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kliknij pokrętłem idrive na tej opcji:

image.png.7db9e968383eb949bb5c6d8d0773bb6d.png

Powinien byc ptaszek - wtedy jest aktywowana.

Opublikowano

Nie da się nic zrobić. Widać na zdjęciu że opcję nie są podświetlone. Tak wygląda po włączeniu wstecznego. Więc jak pisałem wcześniej. Nie działa kamera po wyrzuceniu wstecznego nie wspominając o nie działających kamerach 360. Więc dziękuję za taką odpowiedź. Widać że forum jest bezużyteczne. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 22.11.2024 o 07:50, DetectiveRed napisał(a):

Nie da się nic zrobić. Widać na zdjęciu że opcję nie są podświetlone. Tak wygląda po włączeniu wstecznego. Więc jak pisałem wcześniej. Nie działa kamera po wyrzuceniu wstecznego nie wspominając o nie działających kamerach 360. Więc dziękuję za taką odpowiedź. Widać że forum jest bezużyteczne. 

😄 Nie widać nic na zdjęciu.

Jak chcesz większej użyteczności - wrzuć screen z ISTA z listy sterowników plus listę błędów.

• Lubię to 1