Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, Godlike napisał(a):

Mam nadzieję, że się nie pogniewałeś, taka drobna uszczypliwość, ale nie złośliwa 🙂 żarcik 😉 

Pewnie, wszyscy mamy swoje preferencje i ja to szanuję 🙂 

Żart miał bardziej dotyczyć tych samych przełączników w grupie VAGa, które pamiętają końcówkę lat 90tych, niezależnie czy to topowy i bardzo dobry bądź co bądź Touareg, czy Audi A2 jakie miała żona, czy Skoda Octavia 🙂 chociaż pardonsik… Na Twoim zdjęciu jest wykończenie aluminiowe 🙂 

Oczywiście,  że się nie pogniewalem 😀. Zdjęcie wziąłem przypadkowe z neta. Miałem sporo aut i często przełącznik grzania lusterek był osobny od przełącznika grzania tylnej szyby. W Skodzie nie wiem, nie miałem. Chociaż to VAT. Natomiast fakt, że dziwi mnie automatyzacja np. grzanych foteli, lusterek, czy kierownicy w bmw. Pewnie się przyzwyczaje😀. Choć wczoraj ustawiłem grzanie automatyczne fotela i kierownicy. Rano się załączyło...jednak za 3 minuty się wyłączyło. Więc i tak musiałem ponownie włączyć ręcznie. I wtedy pomyślałem o sensowności tego rozwiązania... 

• Lubię to 1