Skocz do zawartości

BMW DIGITAL PREMIUM

Franek Dolas

Rekomendowane odpowiedzi

Okres darmowy mojego pakietu upłynął. Teraz jest opcja wykupu na rok za 4** PLN lub miesięcznie 5* PLN ( do MOD-a -> nie wiem czy można podawać ceny dlatego je zamaskowałem )

Pytanie do Was co tak naprawdę zmieniło się po wyłączeniu tej opcji ?

Według opisu, odpinają gry ( nie korzystam ) Wycinają traffic na nawigacji oraz obraz z kamery pokazujacy strzałki gdzie skręcać itp. ( ostatnio jeżdżę na auto mapie w android auto bo ma doskonałe info o radarach i pomiarach odcinkowych )

Ponadto jakieś motywy świetlne zewnętrzne, nawet nie wiem gdzie tego szukać.

To samo ze spotify, leci z andka. 

Co z aktualizacjami bezpłatnych systemów ?

Nie wiem czy jest sens becelować kasę za ten pakiet. No może jak w centrali rzucą kody na balck friday to się zastanowię. 🙂

PS jeżeli temat już jest, proszę przesunąć dokleić 🙂

masz jeszcze automatykę otwierania szyby (np jeśli często podjeżdżasz pod szlaban, gdzie musisz przez szybę kartę przyłożyć/pobrać bilet/itp)
i jest jeszcze opcja włączania kamery (panorama view) automatycznie przy wskazanych miejscach.

i jeszcze opcja wskazywania na HUD zakrętów i czy nie jedziesz za szybko.

i tryb silent

W praktyce moim zdaniem użyteczna jest tylko automatyka włączania kamery przedniej (panorama view) przy dojeżdżaniu do miejsc, gdzie nie masz absolutnie widoczności po obu stronach. Ja mam kilka takich miejsc i dzięki temu widzę czy nic nie jedzie, a w innych miejscach czy nikt chodnikiem nie idzie - tylko to nie jest moim zdaniem warte tych ponad 400PLN rocznie.