Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki macie soft w swoich G01 z Europejskiego rynku? Mój ostatni update dostał do wersji 03/2023.67 i zastanawiam się czy to koniec dla tego modelu.

Opublikowano

Czy ktoś z Was może wie czy na G01 wybiera się aktualizacja Personal Assistant w języku polskim?

Opublikowano
W dniu 6.11.2024 o 22:26, vheider napisał(a):

Czy ktoś z Was może wie czy na G01 wybiera się aktualizacja Personal Assistant w języku polskim?

BMW raczej już porzuciło iDrive 7 pomimo, że nadal sprzedają z nim samochody 🙂 ja osobiście mam Drive Recorder, który dostał świetne nowe funkcje ale nie na iDrive 7 - ja już raczej samochodu BMW nie kupię.

W dniu 3.11.2024 o 12:00, Chimal napisał(a):

U mnie jest 07/2024.30 

Dzięki, Twój pewnie na takiej wyjechał? Mój jest z 2022 roku i dostał 2 aktualizacje OTA a potem koniec. Z tego co czytam na forach to BMW nie ogarnia oprogramowania i "tak ma być", tak też opowiadają w serwisie. Ja tego nie kupuję i więcej BMW nie kupię, nie spodziewałem się Skody.

Opublikowano
W dniu 9.11.2024 o 13:21, sosen85 napisał(a):

Dzięki, Twój pewnie na takiej wyjechał? Mój jest z 2022 roku i dostał 2 aktualizacje OTA a potem koniec. Z tego co czytam na forach to BMW nie ogarnia oprogramowania i "tak ma być", tak też opowiadają w serwisie. Ja tego nie kupuję i więcej BMW nie kupię, nie spodziewałem się Skody.

Nie, dostał OTA jakiś miesiąc po odebraniu od dealera i pewnie następnego już nie będzie..... Ale ja miałem świadomość, że kupuję auto z systemem nierokującym na rozwój więc to była świadoma decyzja. Co prawda myślałem że nowa X3 będzie dużo droższa....