Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć

Mam problem z nieusywalnym błędem świec żarowych na cylndrze 1 i 2.

- wymieniłem świce
- podmieniłem sterownik (dwa ray na inny używany)
- przemierzłem przewody

błędy zawsze porwacają. Doczytałem w manulau z ISTA dwie ciekawe rzeczy:

1. 

"The preheating control unit has only two output stages for activating the three glow elements. The glow elements of cylinder 1 and 2 are supplied with current by an output stage. The glow element of cylinder 3 (example B37) is supplied with current by the second output stage. In diagnosis this results in the fault codes of both heater plugs of one output stage being stored in the event of a fault in the heater plug activation system." 

To przy błedzie dwóch swieć na cylindrach 1 i 2 sugeruje uszkodzenie stopnia pierwszego - czy mozecie podpowiedziec jak to sprawdzić / naprawić

2.

"The combustion preheating control unit saves certain parameters for the individual glow plugs during operation. The stored parameters must be reset when the glow plugs are replaced. Only parameters on the cylinders where a glow element was replaced may be reset during this.
The service function offers two possibilities:

• Reset the characteristic values at all cylinders if the glow elements of all cylinders were replaced.

• Reset the characteristic values for individual cylinders when the glow elements of individual cylinders were replaced

After a glow element or multiple glow elements have been exchanged, the resistance values of the glow elements must be relearned. Use the following service function:

• Learning glow elements"

Czy wiecie jak wykonać którekolwiek z powyższych - gdzie tego szukać w ISTA 

Edytowane przez marianopower
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moze po kalkulacji planu naprawy w ista, jak blad sie loguje. 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hmm. Dziwne. Spotkalem sie z tym bledem ale nigdy nie bylo mi dane go rozwiazywac. Jestem zdziwony i zaciekawiony ta procedura... 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Nie ma tego w service functions w DDE? Próbowałeś użyć wyszukiwarki po nazwie? 

Edytowane przez Kuj0n

spacer.png