Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie Panowie, chciał bym wymienić radio u siebie w samochodzie na to z androidem, rok produkcji 2009, w podłokietniku jest AUX z kolei w schowku mam USB z które mogę wrzucać mp3 do radia. VIN WBAWM31000E139074.

Dorzucam zdjęcia radia, czy jest ktoś w stanie rozpoznać czy końcówka CIC będzie pasować? 

Dziękuję bardzo z góry za pomoc.20241009_154737.thumb.jpg.02f9d104a0c11e2d6765496ba2be7b35.jpg20241009_154745.thumb.jpg.31dbb01644eaaaaaa018abd0b467ac62.jpg

Opublikowano

W polifcie były już tylko CIC lub M-ASK. M-ASK miało mały ekran (potocznie mała navi) i wygląd menu od CCC (Navi Business, S606), CIC duży ekran (Navi Professional, S609).

Ty masz CIC. 

• Moderatorzy
Opublikowano
1 godzinę temu, KucaQ napisał(a):

W polifcie były już tylko CIC lub M-ASK. M-ASK miało mały ekran (potocznie mała navi) i wygląd menu od CCC

Nie prawda, po lifcie w e9x był też mały CIC, to w E60 go nie było.

Opublikowano

Racja, mój błąd. M-ASK było tylko na samym początku LCI do bodajże do 09/2009. Potem już tylko CIC. 

• Lubię to 1