Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Disclaimer: To jest moje ogłoszenie

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-5-e39-540ia-jeden-wlasciciel-w-kraju-od-19-lat-bezwypadkowa-ID6GNp9A.html

Żona zrobiła mi strajk i plan wożenia się taty autem w p... wylądował (dostałem wybór motocykl albo to auto i z całym szacunkiem do tego wozu to jednak dwa koła wygrywają :P) 

Wszyscy  mówią "nie sprzedawajcie" ale ja dostałem bana na ten pomysł a tato już się na dobre przesiadł  na wyższe V8 (infiniti) więc skończy się okupacją miejsca garażowego bez sensu przez to auto, stąd ogłoszenie.

Chciałem zapytać szanownej loży, czy ta oferta ma wg was ręce i nogi? Nie zależy mi na tym żeby zrobić z kogoś frajera, ale sam też bym takowym zostać nie chciał. Aut podobnych mało więc walnąłem cenę z góry widełek sugerowanych przez otomoto. Tak wiem, trzeba było auto do zdjęć przyzwoicie umyć a nie mokrego po myjce fotografować ale to najwyżej przy kolejnej wrzutce lepiej zrobię:P

• Moderatorzy
Opublikowano

Osobista dygresja niezwiązana ze sprzedażą:

Cytat

ona zrobiła mi strajk i plan wożenia się taty autem w p... wylądował (dostałem wybór motocykl albo to auto i z całym szacunkiem do tego wozu to jednak dwa koła wygrywają :P) 

Nigdy nie daj sobie zabrać hobby na rzecz takich komentarzy płci przeciwnej. Stracisz godność i swój honor.

• Lubię to 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ponta napisał(a):

Osobista dygresja niezwiązana ze sprzedażą:

Nigdy nie daj sobie zabrać hobby na rzecz takich komentarzy płci przeciwnej. Stracisz godność i swój honor.

Masz sporo racji ale z drugiej strony to jednak małżeństwo sztuką kompromisu jest. A jeśli chodzi o auto to będzie mi trochę szkoda, ale to nie tak, że ja argumentów żony nie przyjmuję, a prawda jest taka, że motocyklem wyjechałem dwa razy w tym roku, tyle czasu udalo sie znaleźć. BMW sie na daily średnio nadaje, zwłaszcza zimą i zwłaszcza odkąd mamy dzidziusia więc jakkolwiek nie lubię przyznawać żonie racji to mimo że serce podpowiada innaczej, to ona tą racje ma 😜