Snatchers Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września (edytowane) Witam Szukałem na forum ale identycznego problemu nie znalazłem. Od jakiegoś czasu zaczęło opadać mi auto lewa i prawa strona rownomiernie ale tylko gdy auto jest wyłączone. Zdarza się ze nie opadnie nie znalazłem jakiś współczynników czemu się tak dzieje deszcz sucho zimno ciepło nie ma różnicy. Poprostu jak loteria raz wyskoczę do sklepu zdąrzy opasc raz po całej nocy a czasem trzyma i nie opada. Czy myślicie ze to może być ten słynny elektromagnes. Ktoś miał taki przypadek i sobie poradził? Pozdrawiam Edytowane 25 Września przez Snatchers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam111 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Sprawdź poduszki. Możesz też zrobić test typu: -postawić samochód na nierównej powierzchni -po wyłaczeniu wrzuć do bagażnika ze 20-30kg czegokolwiek i zostaw Jak są popękane poduszki to czasami lekkie obciążenie "odsłania" pęknięcie i przez nie ucieka Retrofity: 2VB - TPMS (RPA -> RDC); 302 - alarm; 5AC - HBA; 5AS (Driving Assistant: LDW+FCW); 5AS -> 5AT (Driving Assistant Plus: ACC+LDW+FCW); 5AR - TJA; 6UK+5A3 - NIVI3 + Targeted illumination Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwerd Opublikowano 26 Września Udostępnij Opublikowano 26 Września 10 godzin temu, Snatchers napisał(a): Witam Szukałem na forum ale identycznego problemu nie znalazłem. Od jakiegoś czasu zaczęło opadać mi auto lewa i prawa strona rownomiernie ale tylko gdy auto jest wyłączone. Zdarza się ze nie opadnie nie znalazłem jakiś współczynników czemu się tak dzieje deszcz sucho zimno ciepło nie ma różnicy. Poprostu jak loteria raz wyskoczę do sklepu zdąrzy opasc raz po całej nocy a czasem trzyma i nie opada. Czy myślicie ze to może być ten słynny elektromagnes. Ktoś miał taki przypadek i sobie poradził? Pozdrawiam Cześć, jeśli opada z dwóch stron to może zawór w pompce. Miałem tak, że wymieniłem obie poduszki a po pewnym czasie nadal opadało. Po wymianie zaworu już jest ok. Trzeba rozebrać i przetestować czy się nie przycina. To było to: BMW ZAWÓR SPUSTOWY ZAWIESZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużeni forumowicze Wioletta Opublikowano 27 Września Zasłużeni forumowicze Udostępnij Opublikowano 27 Września Mam bardzo podobne niedomaganie. Jak pisze Snatchers, loteria. Po wymianie elektrozaworu było dobrze chyba z miesiąc. Okazało się, że nie trzeba znowu kupować następnego elektrozaworu, tylko sam rdzeń (Aliekspress). Niestety poprawy nie było żadnej. W końcu zdecydowałem się wysuszyć w kompresorze ten elektrozawór i granulat, bo na YT pokazano jak to zrobić. Zabieg jest co prawda skuteczny, ale niestety w moim przypadku okazało się, że jest krótkotrwały. Dochodzę do wniosku, że wilgoć jest przyczyną. W czasie kiedy jest słonecznie problem znika. Mieszkam w IRL. Słonecznych dni jak na lekarstwo. Rozmyślam nad jakimś patentem, by kompresor pobierał osuszone powietrze. Konie mechaniczne w skrócie - KMMyślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.htmlNie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi