Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie 🙂 słuchajcie mam pytanie zostałem posiadaczem 3gt z 2014 roku i mam mały wyświetlacz , czy jest szansa założyć cos większego ewentualnie jakiś android ? 🙂 

Możecie coś polecić ? : )

pozdrawiam 

Opublikowano

Zawsze masz możliwość kupienia czegoś z Chin, co podziała przez jakiś czas (jak każdy Android), albo zainwestować w upgrade jednostki na NBT Evo z ekranem, gdzie masz Android Auto. Wszystko rozbija się o koszty. Pierwsza opcja około 1000 zł, druga w okolicach 5000 zł. wzwyż.

Opublikowano
3 godziny temu, Black_Hunter napisał(a):

Ja zakupiłem ekran z aliexpress, minęły 3 miesiące i jestem jak najbardziej zadowolony.

A masz może zdjęcia jak to wygląda ? 🙂 

jakiś link do ogłoszenia ?

Opublikowano
W dniu 26.09.2024 o 16:02, BartekKalczynski napisał(a):

zainwestować w upgrade jednostki na NBT Evo z ekranem, gdzie masz Android Auto

W NBT Evo nie ma Android Auto. Jest co najwyżej Screen Mirroring.

Opublikowano
7 godzin temu, KucaQ napisał(a):

W NBT Evo nie ma Android Auto. Jest co najwyżej Screen Mirroring.

Masz racje, przepraszam, za wprowadzenie w błąd.

2 godziny temu, plusik18 napisał(a):

Czy któreś z tych które wstawiłem nadaje się do zamówienia ? 

Te, które wysłałeś mają na pokładzie system NBT Evo ID4, czyli nadają się do konwersji na ID6. Czy to jest gra warta świeczki zostawiam do własnej oceny (jednostki ID4 mają 2gb ramu, gdy ID5/6 mają 4gb). Jest dużo czynników, na które musisz zwrócić uwagę, dobierając jednostkę do konfiguracji auta i portów jakie są z tyłu. Po naklejce łatwo rozpoznasz, jaki system jest na pokładzie i z jakiego jest roku. Moim zdaniem najlepiej szukać ID5 (HW 3.1) i zrobić konwersję do ID6 lub po prostu ID6 (HW 4.1). Ważną kwestią jest też pochodzenie, aby była to część z Europy( Version: ECE), a nie np. USA, gdzie będzie problem z nawigacją i radiem.

image.png.c36351c63fe243103b407ecd5c150f39.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Pewnie, że się nadaje 🙂 pytanie czy chcesz kupić całe NBT czy wyświetlacz z androidem czy tylko większy ekran.

Natomiast jeśli chodzi tylko i wyłącznie o zmianę na większy ekran to (poszukaj na forum) kojarzy mi się, że wystarczy zmienić ekran i przekodować HU.

Edytowane przez Kuj0n

spacer.png