Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

W zimie tego roku zakupiłem G21 2020 z salonu DE na gwarancji BPS.

Na wiosnę zauważyłem dziwne "klikanie" w okolicach słupka A od pasażera/lusterka zewnętrznego od pasażera.

Pojawia się w prędkościach 70-170 km/h aczkolwiek nie zawsze... Przy długich trasach doprowadza do szału 😉

BPS nie obejmuje tego więc rozbierałem lusterko, sprawdzałem czy wszystko jest dobrze zmontowane, złożyłem też z powrotem - efektu brak.

Czy ktoś z Was miał taki problem i znalazł rozwiązanie?

Film tutaj:

Opublikowano

To chyba kratka nawiewu nie lusterko, wciśnij kawałek cienkiego materiału czy nawet taśmy izolacyjnej w szczeliny odbudowy i zobacz czy to to. Ja słyszałem dzięki dokładnie z tego miejsca

Opublikowano

Ja mam to samo, tylko u mnie trzeba się nachylić w stronę drzwi i wtedy słychać. Próbowałem ręką łapać, dociskać deskę, nawiew, tapicerkę drzwi nic nie pomogło. Do dzisiaj nie wiem co to jest. 

Opublikowano
W dniu 21.09.2024 o 22:39, zornold napisał(a):

To chyba kratka nawiewu nie lusterko, wciśnij kawałek cienkiego materiału czy nawet taśmy izolacyjnej w szczeliny odbudowy i zobacz czy to to. Ja słyszałem dzięki dokładnie z tego miejsca

Próbowałem, nawet łapałem ręką przesuwałem w każdym kierunku podczas jazdy, brak poprawy.