Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

tym razem mam pytanie o Digital Key: aktywowana karta i telefon, za pomocą obydwu mogę uruchomić auto. Niestety żadnym z urządzeń nie mogę odryglować auta. 

Dostęp komfortowy aktywowany, nie mam pomysły co jest grane...

Czy ktoś może rzuci nieco światła na ten temat?

Opublikowano

Nie działa otwieranie kiedy przykładasz kartę lub telefon do klamki?

Opublikowano
W dniu 20.09.2024 o 17:25, pulower napisał(a):

Nie działa otwieranie kiedy przykładasz kartę lub telefon do klamki?

Dokładnie.
Nie wiem czy może mieć znaczenie, że mam dodaną kartę i telefon jednocześnie...?

Opublikowano
W dniu 24.09.2024 o 15:18, fdanuss napisał(a):

Dokładnie.
Nie wiem czy może mieć znaczenie, że mam dodaną kartę i telefon jednocześnie...?

Nie powinno to mieć żadnego znaczenia. Może źle przykładasz kartę/telefon (auto potrafi być wybredne pod tym względem), albo masz uszkodzony czujnik w klamce? Albo masz w okolicy jakiś nadajnik, który sieje sygnałem w szerokim spektrum i zagłusza sygnał?

Opublikowano
W dniu 26.09.2024 o 20:23, PKort napisał(a):

Nie powinno to mieć żadnego znaczenia. Może źle przykładasz kartę/telefon (auto potrafi być wybredne pod tym względem), albo masz uszkodzony czujnik w klamce? Albo masz w okolicy jakiś nadajnik, który sieje sygnałem w szerokim spektrum i zagłusza sygnał?

Rzeczywiście, zawsze próbuje w garażu.  Spróbuję przy najbliższej okazji w jakimś neutralnym miejscu.