Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, ku mojej wiedzy w moim egzemplarzu bmw (F10 2013r.) z full wyposażeniem auto powinno posiadać opcje bluetooth do puszczania muzyki. Niestety o ile mogę podłączyć telefon do samochodu żeby przez niego rozmawiać tak nie jestem w stanie odnaleźć nigdzie opcji by źródło dźwięku czy też muzyki był bluetooth jedyne dwie opcje to aux i cd. Przekopałem internet i o tyle co znalazłem dużo poradników tak żaden mi jeszcze nie pomóg, bo nie ważne co zrobię nie jestem w stanie uzyskać opcji tej bluetootha.(sprawdzałem już u mechanika i wszystkiego moduły takie jak combox są na miejscu i poprawnie połączone) Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc.

Opublikowano

O ile pamiętam to jak parowałem iPhone z autem to zaznaczało się ptaszkami co ma być aktywne i było tam coś dot. muzyki. 

Opublikowano
W dniu 16.09.2024 o 19:29, bbmw napisał(a):

O ile pamiętam to jak parowałem iPhone z autem to zaznaczało się ptaszkami co ma być aktywne i było tam coś dot. muzyki. 

kłopot jest taki że (nie zależnie od marki tel) po podłączeniu telefonu do auta wykrywa go jako zegarek z jakiegoś powodu i niema nawet takiej opcji żeby był przesył muzyki