Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Od czerwca 2023 walczę z wodą lejącą się oo słupkach z przodu. Auto stało ponad 2 miesiące u Sikory w 2023. Uszczelniali szybę podobno szyberdach. Nie działał także mikrofon oraz SOS. Wykieniali w kwietniu szybę przednią. Doś nieudanie bo było injest wiele problemów. Brudna plamy, nie działały czujniki desczu,  i po jakimś czasie pojawił się przeciek kolejny taz na słupku, naprawiajo go. Następnym razem woda zaczęła się lać na drugim słupku. Powiedzianonże to brud w szyberdachu za pierwszym razem i że za drugim też. Trochę to dziwne żeby czyścić szyberdach co miesiąc czy po każdej podróży. Od sierpnia 2024 nie mineło dużo a dziś mamy 14 wrzesnia 2024 i wyciek wody z dwóch słupków z przodu. Dywaniki flaki, ślady wody w tych samych miejscach co poprzednio - lecinpo prsednich słupkach. To będzie 5 podejście. Ewidętnie w BMW Sikora nie radzą sobie z problemem. Polecacienjescze jakiś serwis który radzi sobie lepiej ? Z szybą też mam problem. Podczas jazdy przy deszczu przy oświetleniu szyby przez pojazdy czy lampe uliczną  powoduje powstawanie reflexów, sladów na szybie które uniemożliwają jazdę w takich warunkach. Szyba staje się matowa. Nie miałem tego na poprzedniej szybie aninteż na szybach samochodów zastępczych.  Zgłosiłem sprawę serwis milczy

Edytowane przez maz9