Skocz do zawartości

Białe zegary, wyświetlacz klimatronika w nocy i biały ambient - jak zaprogramować lub gdzie?

Emillo83

Rekomendowane odpowiedzi

Hej..... 

Chciałbym zmienić nocne podświetlenie pod mój gust, czyli jak w temacie, białe zegary, białe podświetlenie wyświetlacza klimatronika i dwa poziomy białe ambient. Zwyczajnie, nie podoba mi się, kiedy wieczorem przełącza się wszystko na pomarańcz. Co prawda ambient mogę sobie zmieniać, ale nie mam opcji do wyboru dwóch poziomów białych. Kurcze, zależy mi na tym, bo jestem z tych osób, które zwracają na takie rzeczy uwagę. Macie Panowie może jakieś pomysły? 

Tak na marginesie, jest gdzieś może jakiś prosty poradnik, jak nauczyć się kodowania? 

Pozdrawiam 

Nie, nie zmęczy 😉 Dawno temu, miałem Toyotę Avensis, też z pomarańczem i też mi się nie podobało. Wywaliłem wszystkie diody ze zegarów i wlutowałem białe, byłem mega zadowolony i nic nie męczyło. Potem było audi, następnie Insignia, wszędzie była biel. Po prostu pomarańcz w zegarach i na wyświetlaczach nie przemawia do mnie. Nie chcę zrobić w swoim samochodzie kolorowej tandety, a według mnie i mojego gustu, pomarańcz na przyciskach i napisach informacyjnych, a biel na zegarach, wyświetlaczu klimatronika i ambient byłaby fajnym zestawieniem. Ale chyba będzie problem żeby to ogarnąć. 

Pozdrawiam. 

• Zasłużeni forumowicze

Ciekawostka, chciałem zrobić zdjęcie licznika na pomarańczach, wycelowałem w zegary telefonem i zmieniły się na białe 😄

Jedyne co mi przychodzi do głowy to laterowy AF w PIxel 6 pro, więc może wyceluj laerem w zegary i ciesz się białym podświetleniem. Może zadziała w nowszym sprzęcie też.

Edytowane przez madseason