Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

mam problem z zamykaniem drzwi metodą bez kluczykową, gdy chcę zamknąć auto drzwi w ogóle nie reagują, jak zamknę z pilota odejdę od auta i za chwilę podejdę to auto się samo otworzy, zauważyłem, że nie reaguje klamka od pasażera, do tego (przypadek) nie mogę ściemnić, ani rozjaśnić deski rozdzielczej i straciłem martwy punkt 😞 Mieliście podobne objawy, zamówiłem wszystkie klamki, ale martwi mnie martwy punkt i to ściemnianie.

Dzięi

ZGW.JPG

Opublikowano

Auto się otwiera jak podejdziesz z prawej i lewej strony? Któraś klamka ma zwarcie i dlatego auto nie może się uśpić i dlatego też jak podchodzisz to się samo otwiera. Podejdź raz z jednej strony, raz z drugiej to wtedy potwierdzisz czy to któraś lewa czy prawa. Może też być, że z obu stron więc spróbowałbym odpinać klamki po kolei (prosta sprawa) i wtedy sprawdzać.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, BKLASER napisał(a):

Jeszcze nie gaszą mi się po zamknięciu auta, trójkąt i start stop.

Bezpośrednio do zamknięciu nie będą gasnąć, dopiero jak auto zacznie się usypiać.

Co do klamek to najprościej sprawdzić czy to klamki po prostu je odłączając po kolei.

Edytowane przez Kuj0n

spacer.png