Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Ja myślę że za 19 tysięcy nie kupisz dobrego e91 lci.

• Lubię to 1
Opublikowano

Szczerze mówiąc to wygląda strasznie słabo i na bardzo wymęczona, przynajmniej po zdjęciach. Mała navi, jeden ring nie świeci, klima pusta, manual, guzik od zapłonu wygląda na bardziej 380 tys niż 240 tys km. Tyle po zdjęciach. Nawet jeśli na żywo zrobi lepsze wrażenie to i tak ciężko z odsprzedażą w przyszłości będzie 

Opublikowano
34 minuty temu, Dawid4418 napisał(a):

Szczerze mówiąc to wygląda strasznie słabo i na bardzo wymęczona, przynajmniej po zdjęciach. Mała navi, jeden ring nie świeci, klima pusta, manual, guzik od zapłonu wygląda na bardziej 380 tys niż 240 tys km. Tyle po zdjęciach. Nawet jeśli na żywo zrobi lepsze wrażenie to i tak ciężko z odsprzedażą w przyszłości będzie 

Jak stwierdziłeś po zdjęciach,  że klima jest "pusta"? 

Opublikowano (edytowane)

Włączona klima na maksa, ustawione 16 stopni, a na dworzu w słońcu 25 stopni. U mnie w e90 wystarczyłoby 18 i maksymalnie na 3 stopnień nawiewu żeby było chłodno, a przy 16 bym zamarzł 

Edytowane przez Dawid4418
Opublikowano

Dziękuję za doradzenie. Myślę, że navi w tych egzemplarzach takie były.

Pozdrawiam

• Moderatorzy
Opublikowano

Nie prawda, rodzaj nawigacji lub jej brak nie ma żadnego związku z nagłośnieniem. To dwie osobne opcje które są niezależne.

• Lubię to 1