juvek Opublikowano 19 Lipca Opublikowano 19 Lipca Panowie pomocy , podłączyłem się ista i usunąłem błędy , później auto zakręciło rozrusznikiem , nie odpaliło i od tej pory nawet nie zakręci . Synchronizacje ews dde wykonane lecz bez rezultatu. Co spieprzyłem ?
Krzyś111685053072 Opublikowano 22 Lipca Opublikowano 22 Lipca Napisz dokładnie co się stało bo z opisu nie do końca mozna wywnioskować, auto działało przed podłączeniem i kasowaniem błędów czy nie działało? Ja zawsze robie zdjecia błędów przed kasowaniem tak na wszelki wypadek chociaż jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się żeby auto padło tylko po skasowaniu błędów. Teraz "pluje" jakimiś błędami czy czysto jest?
juvek Opublikowano 23 Lipca Autor Opublikowano 23 Lipca Witaj , dzięki za odpowiedź. Auto przed podłączeniem działało, rozrusznik zawsze dobrze kręcił. Po kasowaniu kręcił , coraz słabiej aż zdechł i od tamtej pory mogiła. Po wszystkim sprawdziłem jeszcze bimmertoolem i wyskoczyło ochronę antysabotsżową. Winiłem rozrusznik bo słychać było jedno cyknięcie , lecz podczas rozbierania kolektora okazało się że to przepustnica sobie cykała a rozrusznik nic. Prąd dochodzi także elektryka w porządku. Teraz chyba pozostało mi posprawdzać moduł CAS , lecz za bardzo nie wiem jak.
juvek Opublikowano 24 Lipca Autor Opublikowano 24 Lipca Dzisiaj wchodząc w blokadę ELV ukazał mi się taki widok , o które bezpieczniki i zaciski chodzi ?
Krzyś111685053072 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca Pod spodem masz informację co sprawdzić bo jest problem z zasilaniem.
Rekomendowane odpowiedzi