Skocz do zawartości

Czas oczekiwania

rlapin

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, maxox napisał(a):

E tam, fajna jest, sportowa. Za to po otwarciu maski chyba zniknął napis m performance z plastikowej pokrywy silnika ...a to już nie fajne

19 minut temu, axel_88 napisał(a):

Ja mam napis w LCI2

3 minuty temu, komoornik napisał(a):

O zniknięciu napisu to było w stanach chyba, to zapewne w wyniku tego że dostali tam B58TU2.

Dokładnie, klapa się u nas nie zmieniła. 

1 godzinę temu, GrzegorzKo napisał(a):

Rewelacja jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, mam zamówiony dokładnie ten kolor. Masz już wyrobioną wstępną opinie co do komfortu utrzymania czystości lakieru? 🙂

Ogólnie kolor petarda, jestem bardzo zadowolony w zależności od światła ma inny odcień. Jeżeli chodzi o komfort utrzymania czystości to pierwsze takie spotrzeżenie, że tył bardzo łapie brud, też leampy przez ich kształt. Możliwe, że to też kwestia tego, że na przodzie mam folię. Jedynie to muszę zmienić dywaniki na gumowe, bo te materiałowe to strasznie łapią brud. 

IMG_56C1AB86746D-1.jpeg

Noi jest napis na silniku i znacznik na kierownicy, jest git sport 😁 Plus te nowe 19tki chyba masz i one jeśli są całe czarne też są fajne, dużo bardziej 'swieże" od tamtych 19tek z LCi1. Kolor jest bardzo dobry, długo się zastanawiałem między nim i Brooklyn Grey, w końcu  stanęło na Brooklyn Grey i czarnych dodatkach włącznie z napisami

• Lubię to 2

5 godzin temu, GrzegorzKo napisał(a):

Rewelacja jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny, mam zamówiony dokładnie ten kolor. Masz już wyrobioną wstępną opinie co do komfortu utrzymania czystości lakieru? 🙂

Sąsiad ma i jest rewelacyjnie i to bez żadnych folii I ceramiki. Dość jasny szary/stalowy kolor jest chyba pod tym kątem najlepszy. 

Odświeżam temat. Wskoczyło komuś faktycznie 340i/340d toruing w ostatnim czasie do produkcji? Powoli zaczynam podejrzewać, że dealer przehandlował mój slot lub sztucznie ograniczają produkcję z jakiegoś powodu. Wstępnie założyłem, sobie że czekam do końca roku na datę produkcji później kierunek audi S5... 

Edytowane przez GrzegorzKo

10 godzin temu, GrzegorzKo napisał(a):

Odświeżam temat. Wskoczyło komuś faktycznie 340i/340d toruing w ostatnim czasie do produkcji? Powoli zaczynam podejrzewać, że dealer przehandlował mój slot lub sztucznie ograniczają produkcję z jakiegoś powodu. Wstępnie założyłem, sobie że czekam do końca roku na datę produkcji później kierunek audi S5... 

Nowe S5 czy poprzednie S5 z wyprzedazy? 

10 godzin temu, karlos91 napisał(a):

Nowe S5 czy poprzednie S5 z wyprzedazy? 

Nowe bo chciałbym benzynę. Wychodzi trochę drożej niż 340i po rabatach natomiast VF bank daje rewelacyjne warunki leasingowe względem rynku. Na razie BMW to pierwszy wybór, ale czekać w nieskończoność nie będę. A względem obietnic powiniem już miesiąc temu wyjechać z salonu, a mam status 105. Dealer oraz BMW Polska ma wszystko w 4 literach. Najgorsze jest to, że jestem w stanie trochę dłużej poczekać. Poprostu jestem zniesmaczony podejściem do klienta, brakiem kontaktu i konkretów. Nikt nie potrafi napisać maila: przepraszamy, ale produkcja opóźni się o 3 miesiące z przyczyn X. Prosimy o cierpliwość i będzie przewidziana jakaś drobna rekompensata, nawet jakieś glupie dywaniki. Tak zostałem potraktowany w przeszłości w innej marce nie premium. Tutaj jestem wrogiem, gdy dzwonie aby zapytać jak sytuacja.

Edytowane przez GrzegorzKo