Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
3 godziny temu, buster12 napisał(a):

Miałem 20i 184KM w przedlifcie. Niestety nie jechało to. Tutaj podobna moc z silnika spalinowego, ale jest wparcie MHEV, wiec powinno być nieco lepiej. Uważam, że 30i/30d (zależnie od stosunku jazdy miasto/poza miastem/trasa) jest optymalne do tej budy.

jedyny słuszny wybór to m50 ale to jak zwykle moja opinia 🙂

male-bmw-2.png
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem, może jestem zbyt wybredny a może inni mają podobne odczucia do moich. Kiedyś jak się wsiadało do BMW to czuć było że to jest BMW. Wczoraj jak byłem sobie obejrzeć tą nową X3, wsiadłem do środka i poczułem się dosłownie jak w jakimiś chińskim samochodzie. A nawet gorzej. Bo w chińczykach jest to już jakoś wyważone. A tam kryształki, światełka, ten wielki tablet ... Deska rozdzielacza zrobiona nie wiadomo z czego (nie wiem czy można zamówić pokrytą skórą). Klamka wewnętrzna gorsza jak w Daci. Coś strasznego. O ile jeszcze wygląd zewnętrzny jestem w stanie jakoś przełknąć chociaż ten tył wygląda strasznie o tyle środek jest dramatyczny. Ja rozumiem że głównym rynkiem zbytu dla BMW są Chiny ale naprawdę, mogli pójść na jakiś kompromis a nie polecić po bandzie. 

Edytowane przez dizel1982