Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czwartek wykupiłem usługe Traffic Camera i po uruchomieniu aplikacij przed skrzyżowaniem z fotoradarem - czerwone światło- na hedapie na szybie wyświetla się aparat w białym kwadracie i obok napis - Monitorowanie ja           ,,chodzi mi o te ostatnie  słowo " ja" to wygląda jak by było urwane. Poniżej zdjęcie , też tak macie czy coś jest nie tak z aplikacją i mi źle wyświetla 

1 BMW.PNG

Opublikowano

Monitorowanie jazdy. Sprawdze u siebie ale prawdopodonie tez tak mam na HU. 

Opublikowano

Dzięki za info..Zgłosiłem w poniedziałek to też na infolinie Bmw Connected Drive - mają to sprawdzić technicy z działu obsługi i maja odzwonić albo napisać informacje co się dzieje. Jakbyś mógł sprawdzić co wyświetla na szybie u Ciebie to daj znać a ja odpisze co mi powiedzieli z bmw.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Do mnie też mieli oddzwonić 🤣 Od tamtej pory minęły ze 4 lata, wciąż czekam. A problem był większy, bo usługi w ogóle przestały działać.

Opublikowano

I jeszcze w poniedziałek zgłosiłem też na infolinie że w Niedziele przyszło na moją My BMW aktualizacja nr.11/2023.50 .Aktualizacja pobrana i przesłana do mojego BMW i nie można jej zainstalować na postoju , oczywiście to sprawdzą i odpowiedzą - czekam do dziś

Opublikowano

Na moje reklamacje wcale nie odpisali wiec zarzadałem tego o co prosilem w emailu czyli dozywotnich uslug ( jaja sobie zrobilem wspolnie z prawnikiem ) i pewnie tak je zobacze jak wy doczekacie sie telefonu 😂😂

Opublikowano
22 godziny temu, Wojtek HZ napisał(a):

Dzięki za info..Zgłosiłem w poniedziałek to też na infolinie Bmw Connected Drive - mają to sprawdzić technicy z działu obsługi i maja odzwonić albo napisać informacje co się dzieje. Jakbyś mógł sprawdzić co wyświetla na szybie u Ciebie to daj znać a ja odpisze co mi powiedzieli z bmw.

No i doczekałem się informacji :

Szanowny Panie,

otrzymaliśmy od BMW Connected Drive prośbę o pomoc w sprawie działania Traffic Camera Information w Pana samochodzie, a dokładniej wyświetlania komunikatów na Head Up Display.

Zachęcamy Pana do kontaktu z naszymi Serwisami, gdzie nasi Eksperci sprawdzą poprawność działania tego systemu.

Opublikowano

Ha ha ha odpowiedz na ich poziomie ! Jeszcze 10 lat temu bylo naprawde warto tam dzwonic lub pisac teraz to bez sensu , tak samo jak usluga concierge ktora chyba praktycznie juz umarła 😞

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Miałem concierge w poprzednim aucie (hmm, może w obecnym też mam?), ale użyłem ze 2 razy z ciekawości. Sensu za dużego w tym nie widziałem. W sytuacji, w której można "rozmawiać" z asystentem np. Google i od razu dostajemy odpowiedź to taki concierge traci rację bytu. Jeszcze żeby to było coś w stylu Ask Henry to może bym był skłonny płacić. A tak to nawet zapomniałem o tej usłudze 🤣

Opublikowano

Raczej masz Concierge przez 3 lata z nowym autem.

Raz skorzystałem kiedy jadąc we Włoszech chciałem aby znalazł mi jakiś parking w pobliżu określonego miejsca. Rzeczywiście parking znalazł i podał adres i numer telefonu (wysyła te dane na ekran nawigacji).

Niestety concierge nic nie może zrobić w naszym imieniu np. zarezerwować miejsce na parkingu, biletu do kina itp. Tylko udzielą informacji ale nic nie zrobią nawet jeśli jest to niezobowiązująca rezerwacja przez stronę internetową.

• Lubię to 1
Opublikowano

No o tym wlasnie posze koedys a na pewno w 2015 roku rezerwowali o parkingi i stokiki w restauracji po prostu dzwoniac i to dzialalo ale wtedy zupelnie inna firma to obslugiwala …