Skocz do zawartości

Traffic camera information

saab

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialem wszystkim polecic ten dodatek ze sklepu connecteddrive - nawet nie wiedzialem ze jest taka pozycja. A podczas podrozy do Italii uratowalo mi tylek dziesiatki razy ! I o dziwo dziala rowniez w Austrii jak i we Włoszech ! Pokazuje kontrole stacjonarne , fotoradary , odcinkowe pomiary predkosci ! Rewelacja !

Ale jak sie nie umywa ? Informuje o wszystkim. Co wiecej moze byc bez dodatkowych uzadzen , kabli itp. Po prostu wyswietla mi na szybie za ile metrow i co moze mi grozic. Pelna prostota i funkcjonalnosc. 

17 godzin temu, saab napisał(a):

Chcialem wszystkim polecic ten dodatek ze sklepu connecteddrive - nawet nie wiedzialem ze jest taka pozycja. A podczas podrozy do Italii uratowalo mi tylek dziesiatki razy ! I o dziwo dziala rowniez w Austrii jak i we Włoszech ! Pokazuje kontrole stacjonarne , fotoradary , odcinkowe pomiary predkosci ! Rewelacja !

Potwierdzam, za granicą dzieła bardzo dobrze. W Polsce, też wzdłuż moich tras pokazuje wszystko, również nowe odcinkowe pomiary.

Mnie glownie chodzi o zagranice wlasnie , Austrie gdzie jie informuje sie o radarach a tolerancja wynosi 0 km/h o Wlochy gdzie informuja ale w sposob niekoniecznie czytelny dla przyjezdnego itp. Moim zdaniem przy symbolicznej cenie must have dla wyjazdow zagranicznych. 

Ja też polecę Radarbota z mojej majowej wycieczki na włoską Imolę i okolice, pierwszy raz tego używałem. Ale dopiero się okaże czy i co stamtąd przyjdzie pocztą, bo jak miejscowi zbytnio się nie przejmowali ograniczeniami i odcinkowymi pomiarami prędkości, to siódemką się chyba nie miałem dalej toczyć na prawym jak ostatnia ciota. 😅

PS. Ciekawostka, u nas nie da się przejechać jednego kilometra bez spotkania innego bmw, a tam można przejechać 100 i nie zobaczyć żadnego, bieda panie.

Edytowane przez Markok