Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano
Godzinę temu, old schoolowiec napisał(a):

Może ktoś kojarzy auto bo już od 2017 roku w Polsce.

Daj link do ogłoszenia.

• Moderatorzy
Opublikowano
2 godziny temu, actchris napisał(a):

27.03.2015 Pierwsza rejestracja w Polsce

A za granicą kiedy pierwsza rejestracja?

• Moderatorzy
Opublikowano

Ok. to dla potomnych ta E39 w 2013 miała przebieg 323184 km, najwyższy 349 630 km bez daty.

Pochodzi z Włoch.

Opublikowano

nie, historię z aso już mam do 2013, myślałem że przez tyle lat jak jest to ktoś może ją kojarzy.

Nie wiem czy brać 540 e39 czy jednak e61 550. Mam z 2009 roku do kupienia za 34 + akcyza+ zalożenie lpg + ewentualne naprawy a tu już bedzie srogo jak cos trzeba bedzie na start zrobic (rurka, vanosy, valvetronic itp). W e39 koszty napraw wydaje mi sie ze sa tansze. Cale życie trójkami jezdze i wkoncu chce v8 sprawdzić.  😉

Przegląd
11.12.2013
Naprawa
323184 km
06961 SARMA SPA ,SARONNO

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

oba auta to skarbonki bez dna, e39 z racji wieku, e60 z racji konstrukcji i za chwilę wieku. 

W przypadku tak starego auta jak to e39 to chyba zostaje tylko osobista weryfikacja na miejscu. Jak coś malowane przy takim przebiegu to bym nie skreślał (zwłaszcza, że to e39 - dobrze malowane to raczej plus) i patrzył na ogólny stan techniczny.
Jak 10k na rok wciągnie na utrzymanie to będzie ok :D 

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano
W dniu 23.05.2024 o 10:27, Kruk napisał(a):

Ok. to dla potomnych ta E39 w 2013 miała przebieg 323184 km, najwyższy 349 630 km bez daty.

Pochodzi z Włoch.

Nieźle cena idzie w górę, We Włoszech w 2013 3.300 € (brutto), w 2022 w Polsce 23.000 a teraz 33.000.

Teoretycznie po sprowadzeniu z Włoch (podobno dla siebie) "autko od razu wylądowało w Klinice BMW w Opocznie gdzie między innymi: został wymieniony rozrząd, zregenerowane Vanosy, wymienione przednie amortyzatory + kolumny, wymieniony olej w skrzyni biegów, olej+filtry, visco, chłodnica, zbiorniczek wyrównawczy+węże, opony Michelin Pilot Sport 3, nowy akumulator"

• Lubię to 1