Skocz do zawartości

Bmw f32 3.0d Francja WBA3P71070K288925

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze

Witam.  Trafiła mi się nie daleko taka f32 tylko jedyna wada ze z Francji.  Czy jest możliwość sprawdzenia historii wypadkowosci?

https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/bmw-seria-4-bmw-seria-4-f32-430d-m-pakiet-m-line-258km-ID6GlQw1.html

Edytowane przez arturo e39

• Zasłużeni forumowicze

Tak, w AutoBaza i w autoDNA (niepolecane) jest historia zniszczeń. Najprawdopodobniej to ta duża szkoda, która sprawiła, że opłacało się go ciągnąć do Polski.

Dodaj VIN do tytułu.

WBA3P71070K288925

Edytowane przez 0okm

Ogólnie dostępne dane na stronie historiapojazdu.gov.pl - dane zagraniczne - autoDNA - wskazują na szkodę. A w ogłoszeniu zaznaczone "bezwypadkowy - TAK".

Szkoda szkodzie nierówna, ale mi po czymś takim zapaliłaby się lampka ostrzegawcza. Dziwię się, że mimo powszechnej dostępności takich danych ludzie nadal myślą, że pewne rzeczy można naciągnąć.

Edytowane przez pulower

1 godzinę temu, pulower napisał(a):

Ogólnie dostępne dane na stronie historiapojazdu.gov.pl - dane zagraniczne - autoDNA - wskazują na szkodę. A w ogłoszeniu zaznaczone "bezwypadkowy - TAK".

Szkoda szkodzie nierówna, ale mi po czymś takim zapaliłaby się lampka ostrzegawcza. Dziwię się, że mimo powszechnej dostępności takich danych ludzie nadal myślą, że pewne rzeczy można naciągnąć.

Ty wiesz, kolega z forum wie, ale jest cała masa ludzi co nie wie że takie dane są dostępne, albo żal im parę złotych za raport.

• Zasłużeni forumowicze

No właśnie wiem że z Francji to 99% po szkodach ale jeszcze pytanie czy poważnych czy kosmetycznych . Właśnie też w bimer work zauważyłem te zmienione wnętrze.  Podejrzewam że topielec .

Nie wiadomo czy topielec, czy jeszcze coś innego. Na klapie bagażnika brak jest emblematu modelu - wg VINu nie ma rezygnacji z oznaczenia modelu, lampy przyciemniane, nerki czarne.