Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
cześć,

przymierzam się do kupienia tego auta:

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-ID6yrNzx.html#83ec349458

czy może ktoś sprawdzić mi VIN WBAVF51010A092811

BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA POMOC

Szczerze ? Chyba uboższej wersji już nie produkowali , nawet ma pokrętła ... Totalny golas z podstawowym silnikiem , kup Lanosa za ułamek tej ceny - Wyposażenie będzie miał takie samo a jak trafisz silnik 1.6 to będzie lepiej jechało niż to 140 koni :wink:

Opublikowano

Ja wiem tylko tyle, że nr. 2 należy do mnie. Wszystko masz opisane w ogłoszeniu, żadnej fikcji literackiej, a jak chcesz więcej informacji to zapraszam do kontaktu telefonicznego.

Opublikowano

Cześć Panowie,

poszukiwania dalej trwają. Co Powiecie na temat tego auta?

Byłem dzisiaj i oglądałem, lakier faktycznie oryginał poza prawy tył błotnik około 250.

W środku zadbany pewnie przygotowany na sprzedaż. Lampy przód oryginał z 2005r.

Zauważyłem na silniku tłuste slady po oleju, jakby mu się lało spod dekla.

Pytanie do was, czy jednostka 3.0 ma charakterystyczny dźwięk silnika podczas dodawania gazu? Dźwięk przypominał wierterkę wkrecaja się na obroty? Bardziej dźwięk ten przypominał jakąś honde aniżeli rządowe 6 cylindrów BMW

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-258km-manual-bawarka-jak-nowa-mpakiet-xenon-adapt-led-navi-dvd-hifi-ID6yrK9j.html

Opublikowano
jeżeli dzwięk był podobny do wkręcania się kompresora/elektroniczny/kosmiczny :D to bmw tak mają ale jest to mało slyszalne, nawet bardzo. Cieżko powiedzieć czy w twoim przypadku to normalne.
Opublikowano

Tak dźwięk nie był jakis silny delikatne wkręcanie sie wiertarki podczas przyspieszania ;)

Cena z opłatami i faktura to 39900 nie uważacie ze za dużo? Zejść z ceny tez zbytnio sprzedawca nie chce :/

Co radzicie?

Opublikowano
ładne auto, koła , kolor i dach bardzo duzy plus, bardzo nie typowo wytarłeś kierownicę, tak jakby ktoś miał pierścionki tylko na lewej ręce bo prawa strona i gałka bardzo ładna - aż za ładna

Kolego mam uszkodzoną prawą rękę i z racji tego kieruję tylko lewą ( obydwie ręce na kierownicy trzymałem ostatni raz dłużej niż 3 sekundy na egzaminie prawo jazdy 11 lat temu). Jak kupiłem auto to kiera była ładna, ale niestety twarde i szorstkie odciski na dłoniach od sztangi są jak papier ścierny. Jestem tapicerem samochodowym i kierownica leży nowo obszyta, ale bez sensu tlumaczyć osiemset razy komuś że obszyło się z własnego widzimisie..ktoś i tak skwituje, że " auto musi miało milion przebiegu". Przerabiałem to przy sprzedaży poprzedniego samochodu :duh:

Opublikowano
Kierownica obszyta i malowana lera. Bez Navi - kupisz i będziesz miał ból tyłka, że nie masz. Dozbieraj lepiej parę tys. i kup swój wymarzony egzemplarz.
Opublikowano
Ten egzemplarz ktoś może kojarzy?

http://allegro.pl/bmw-320d-m-pakiet-lemans-2006r-1000-bezwypadkowa-i6308028817.html#thumb/5

Ogólnie to szukam 320d E90/91 w m-pakiecie do 35 tyś i widzę, że ciężko o fajny egzemplarz, jakby ktoś miał na sprzedaż taki to proszę o kontakt.

ja po wakacjach będę sprzedawał, zerknij w galerię czy taka by Ci się podobała

Opublikowano
Znajdziesz i jeszcze spokojnie zostanie. Może i nawet jakiś indyvidual 20d :D
Opublikowano
Witam, sądzicie, że e90/91 znajdzie się do 40 tyś zł/9500 euro? Benzyna, Navi, Klimatronik?

Ja szukałem przedlifta do 9k euro i szczerze mówiąc ciężko było, a jak już coś znalazłem na autoscaut to zaraz znikało :mad2: pierwotnie chcialem e92 ale do 10 euro to raczej fantazja bo same połamańce, golasy i przebiegi podchodzące pod 300 tys. na benzynie.

Opublikowano
Ciekawe gdzie ta limitowana edycja? chyba polega na max wyposażeniu w cenie golasa i jeszcze LPG gratis :lol: :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
stan idealny, silnik pracuje a check się świeci....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
check się świeci rzekomo od gazu . Wydaje się prawdopodobne bo mógł zatankować gaz słabej jakości .

Naiwnych ludzi nie brakuje....