Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A fuj! :?

Wiem że na tych kołpakach nie wygląda. Ale alufelgi to nie problem dokupiło by się ładne :) Aluski to podstawa w aucie dodający urok. Leona też kupiłem na stalowych wgl nie wyglądał... doszły alu 17" i jest miodzio :)

Opublikowano
Wiem że to nie to forum ale nie chcę mi się specjalnie rejestrować na forum volkswagena by zadać pytanie więc zadam tu.

Co myślicie o tym żaden element nie różni się odcieniami co na srebrnych bardzo to widać. Mam go blisko w okolicy 30 km. Nie za tanio ?

http://olx.pl/oferta/volkswagen-passat- ... bfd31f8671

2005 rok silnik 2.0... masz 30 km i piszesz tutaj zamiast podjechać i zobaczyć ?? :cool2:

Opublikowano
Wiem że podjechać i zobaczyć najlepiej ale czy cena nie za niska w sumie z opłatami to i tak wyjdzie koło 20k. I ten silnik FSI krążą zle opinie że nagar się odkłada. Na forach użytkownicy aut z silnikami FSI nigdy się nie spotkali z nagarem .wszyscy mówią nikt na oczy nie widział.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiem że na tych kołpakach nie wygląda. Ale alufelgi to nie problem dokupiło by się ładne :) Aluski to podstawa w aucie dodający urok.

Nawet jakbyś mu założył ładne 19' to nic nie pomoże temu pastuchowi :? Urok? Chyba 'na psa urok'...

Opublikowano
No i niech wrzuci nawet Audi 80 :duh: Wolałbym takiego Passata niż te e90 warte ledwie ponad 20 000 zł, posiadające jedynie kierownice i cztery koła, które są tu wrzucane do oceny - kupowane po to żeby ktoś Cie widział w E90. Proponuje trochę zejść na ziemie, bo posiadanie BMW nie czyni Panem Świata (chyba ze masz jakaś ///M-ke, to spoko - jesteś gość), tym bardziej e46, e39, czy e90 wartego nawet nie 40 000 zł.
Opublikowano
Wiem że to nie to forum ale nie chcę mi się specjalnie rejestrować na forum volkswagena by zadać pytanie więc zadam tu.

Co myślicie o tym żaden element nie różni się odcieniami co na srebrnych bardzo to widać. Mam go blisko w okolicy 30 km. Nie za tanio ?

http://olx.pl/oferta/volkswagen-passat-2-0-benzyna-klimatronik-oryginalny-przebieg-CID5-IDdViU5.html#bfd31f8671

Ten Pasek odziwo ma prawdziwy przebieg

Dato Resultat Km-stand Reg.nr. Gem/send

19-01-2016 GOD 166.000 ZC33823

19-01-2016 MID 166.000 ZC33823

17-04-2015 GOD 158.000 ZC33823

23-03-2015 OOM 157.000 ZC33823

20-03-2013 BET 131.000 ZC33823

30-03-2011 GOD 98.000 ZC33823

06-04-2009 GOD 61.000 ZC33823

Opublikowano
No i niech wrzuci nawet Audi 80 :duh: Wolałbym takiego Passata niż te e90 warte ledwie ponad 20 000 zł, posiadające jedynie kierownice i cztery koła, które są tu wrzucane do oceny - kupowane po to żeby ktoś Cie widział w E90. Proponuje trochę zejść na ziemie, bo posiadanie BMW nie czyni Panem Świata (chyba ze masz jakaś ///M-ke, to spoko - jesteś gość), tym bardziej e46, e39, czy e90 wartego nawet nie 40 000 zł.

A co ty chcesz nakupować ciekawego za 25 nawet 30 tysięcy?

Wrzuć tutaj ogłoszenie jakiegoś auta które będzie lepsze od e90 nawet w słabej wersji wyposażenia ( gdzie umówmy się klima auto i wielofunkcyjna kierownica to minimum)

e90 to przede wszystkim design auta który jest nawet dzisiaj świeży oraz prowadzenie. Mi moja e91 sprawia radość jak lecę nią w trasie, szybkie łuki to poezja. W żadnym aucie w tym przedziale cenowym nie czułem się lepiej, a miałem już tego troche ( accord vii, vectra c czy inne auta z którymi miałem dłuższą styczność jak octavia albo a3 8p).

Opublikowano (edytowane)

Co bym wolał za 25 - 30 tys? Zdecydoowanie bym szukał Wypie... E46 w Maksymalnym wyposażeniu i silnikiem R6.

Design? Co nazywasz designem? To? A przeważnie takie oferty tu trafiają :

12421455_1501758173466183_1376405561_n.jpg?oh=ec8fdbebb5d6f1b8e435af9ffea54705&oe=56C18D8D&__gda__=1455531302_0ee94feac7e4671ea8c4856aca7aba27

12714452_1501760993465901_1491518912_n.jpg?oh=3a06a2cc6ffa37c41aac957edc085688&oe=56C15F36&__gda__=1455516056_3177dfa562bb938991839193a424e23b

Kwestia gustu, jedni mają mniej wyrafinowany, inni bardziej. Ja osobiście jestem zdania, że auta bez wyposażenia nie mają racji bytu, ale jak to mówią - opinia jest jak dziura w d.. każdy ma swoją ;)

Edytowane przez luki19921
Opublikowano
Co bym wolał za 25 - 30 tys? Zdecydoowanie bym szukał Wypie... E46 w Maksymalnym wyposażeniu i silnikiem R6.

Design? Co nazywasz designem? To? A przeważnie takie oferty tu trafiają :

12421455_1501758173466183_1376405561_n.jpg?oh=ec8fdbebb5d6f1b8e435af9ffea54705&oe=56C18D8D&__gda__=1455531302_0ee94feac7e4671ea8c4856aca7aba27

Kwestia gustu, jedni mają mniej wyrafinowany, inni bardziej. Ja osobiście jestem zdania, że auta bez wyposażenia nie mają racji bytu, ale jak to mówią - opinia jest jak dziura w d.. każdy ma swoją ;)

uwierz mi że z takiego założenia też wychodziłem i dużo ludzi wychodzi ale 99 procent ofert e46 w r6 3.0 sedan coupe w dobrej opcji to po prostu przecenione rdzewiejące złomy a jak jest coś kapke lepszego to idzie w 5 minut.

Opublikowano
W naszym kraju może tak, ale na zachodzie spokojnie idzie znaleść bardzo dobrze zachowane full e46 r6 ;) Widuje takie czasem na licytacjach i ceny naprawdę potrafią przekroczyć 6-7 tys euro.
Opublikowano
W naszym kraju może tak, ale na zachodzie spokojnie idzie znaleść bardzo dobrze zachowane full e46 r6 ;) Widuje takie czasem na licytacjach i ceny naprawdę potrafią przekroczyć 6-7 tys euro.

Często bez języka znajomości jedź najlepiej na zachód Niemiec po auto ... powodzenia. Wywal 2 tysiące na samo paliwo i licz sie z tym ze możesz wrócić z niczym.

Mam znajomych blacharzy lakierników którzy mają umowę z Niemcem, ten przywozi na lawecie kilka rozpieprzonych aut ci mu to lepią i powrót do Niemiec do prestiżowego komisu prowadzonego przez rodowitego Niemca. :mad2:

Opublikowano

Czekam cały czas na kilka przykładowych ofert od Ciebie

Opublikowano

No zgadzam się, nie masz jaj, nie znasz języka, nie masz znajomości itp. jesteś skazany na naszych mirasków :P

Większość aut które stoją w komisach w Dreznie wcześniej odwiedzało nasz kraj ;) Załadowane Lohry w Bolesławcu, z których wysiada dwóch ciapatych to widok dnia codziennego :P

P.S. Ofert Ci nie wyślę, bo aktualnie nic takiego nie wisi - aut nie kupuje na mobilach czy autoscoutach, tylko przez znajomości, od prywatnych właścicieli mailowo, albo na portalach dla zarejesrowanych "handlarzy", gdzie do każdej oferty masz opinie rzeczoznawcy.

Opublikowano
No zgadzam się, nie masz jaj, nie znasz języka, nie masz znajomości itp. jesteś skazany na naszych mirasków :P

Większość aut które stoją w komisach w Dreznie wcześniej odwiedzało nasz kraj ;) Załadowane Lohry w Bolesławcu, z których wysiada dwóch ciapatych to widok dnia codziennego :P

P.S. Ofert Ci nie wyślę, bo aktualnie nic takiego nie wisi - aut nie kupuje na mobilach czy autoscoutach, tylko na portalach dla zarejesrowanych "handlarzy", gdzie do każdej oferty masz opinie rzeczoznawcy.

To że ty sobie potrafisz dzięki znajomościom załatwić trzymającą się kupy e46 to twoja sprawa raczej. Mało kto ma takie możliwości.

Opublikowano

Byłem oglądałem paska. Wyszło 3 ukraińców odpalili auto wyjechał przed komis i chodzą razem ze mną w koło na pytanie kto tu sprzedaje odpowiedż szef gdzie indziej jest :)

Ogólnie auto z Danii co potwierdza stan blacharki po otwarciu drzwi rdza wyłażi z listew progowych na zewnątrz i tak z obu stron auta :)

Maska szpary po jednej i drugiej ok ale nie zgrywa się z grillem i i kierunkowskaz z przodu jeden jest jaśniejszy drugi ciemniejszy któryś był wymieniany. Na pytanie czy coś było kombinowane z przodem odpowiedż że on nie wie, a po chwili ewentualnie jak coś było robione to lekko :D śruby nie ruszane także nie wiem

Następna sprawa przebiegi które podał Bronx wgl się nie pokrywają z tymi z książki ASO.

Środek był w ładnym stanie jedynie plastiki na drzwiach po jednej i drugiej stronie były pośrupane jakby od pierścionków przyciski nie wytarte jedynie od ręcznego przycisk był zjechany do zera. kiera i gałka biegów nie miała znaków wytarcia tak samo z tapicerką .

I co najlepsze :D gość po wyjechaniu za bramę komisu przyciskiem włączył hamulec ręczny, po całych oględzinach chciał wjechać na komis a tu ręczny nie chce puścić ani w przód ani w tył ruszyć hehe gasił odpalał auto i tak nie pomogło. tamci zieloni nie wiedzą co się stało ja się uśmiałem i pojechałem w uj heh :D

Opublikowano
Byłem oglądałem paska. Wyszło 3 ukraińców odpalili auto wyjechał przed komis i chodzą razem ze mną w koło na pytanie kto tu sprzedaje odpowiedż szef gdzie indziej jest :)

Ogólnie auto z Danii co potwierdza stan blacharki po otwarciu drzwi rdza wyłażi z listew progowych na zewnątrz i tak z obu stron auta :)

Maska szpary po jednej i drugiej ok ale nie zgrywa się z grillem i i kierunkowskaz z przodu jeden jest jaśniejszy drugi ciemniejszy któryś był wymieniany. Na pytanie czy coś było kombinowane z przodem odpowiedż że on nie wie, a po chwili ewentualnie jak coś było robione to lekko :D śruby nie ruszane także nie wiem

Następna sprawa przebiegi które podał Bronx wgl się nie pokrywają z tymi z książki ASO.

Środek był w ładnym stanie jedynie plastiki na drzwiach po jednej i drugiej stronie były pośrupane jakby od pierścionków przyciski nie wytarte jedynie od ręcznego przycisk był zjechany do zera. kiera i gałka biegów nie miała znaków wytarcia tak samo z tapicerką .

I co najlepsze :D gość po wyjechaniu za bramę komisu przyciskiem włączył hamulec ręczny, po całych oględzinach chciał wjechać na komis a tu ręczny nie chce puścić ani w przód ani w tył ruszyć hehe gasił odpalał auto i tak nie pomogło. tamci zieloni nie wiedzą co się stało ja się uśmiałem i pojechałem w uj heh :D

I teraz tak powiedz szczerze... czego się spodziewałeś ? że wyjdzie pierwszy właściciel ? auto będzie jak z salonu ?

Opublikowano
Oczywiście że nie są pewne granice tolerancji ale takich jaj się nie spodziewałem :)

Bo ja wiem?

Może nie dostali książki i zrobili pod przebieg ziemniakiem? Już pare razy sie z tym spotkałem.

Jedyne czym martwiłbym się to ta rdza. Przycisk to usterka w tych autach i pech chciał że się po prostu spieprzył ... nawet handlarz nie wiedział. Jak ci ta rdza nie przeszkadza i jeździ to prosto to brałbym ale wcześniej kazałbym naprawić handlarzowi przycisk.

Opublikowano
Wiem że idealnego auta nie kupię w każdym coś jest. Ten pasek nie jest taki zły o ile ten przebieg jest realny i z tym przodem widać że nie było to nic wielkiego dla mnie osobiście auto po kolizji jak jest dobrze naprawione nie po żadnych przeszczepach jest do zaakceptowania. Ten przycisk to też błaha sprawa no ale wyszło śmiesznie :) ale ta rdza to jest nie do przyjęcia żebym przesiadł się z leona gdzie jest zero rdzy do zardzewniałego paska :) Jak komuś rdza nie przeszkadza bądż jej nie zauważy bo trzeba się dobrze przyjrzeć to go łyknie bo reszta jak dla mnie ok.