Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
każde auto ma cofany licznik niema latwiej zarobionych pieniedzy niz cofanie w takich autach licznikow. odpicuja cofaja i sprzedaja wam a wy lykacie wszystko. dobrze wam radze brac auta ze sprawdzonych zrodel albo od razu u sasiada za granica bo bol i placz potem slychac z daleka

ja nie cofam, jeśli auto ma historię w ASO, cofanie jest głupotą

ale ogólnie 100% racji, nie wiem co sobie ludzie wyobrażają, że Niemcy za 50% czy 75% wartości auta sprzedają? nie powiem czasem można kupić trochę taniej ale to loteria

Opublikowano

tak na szybko nie zgadza się między innymi :

- przedni zderzak z m-pakietu

- nawigacja business a nie profesional

- nagłośnienie standard

przebieg ma rzekomo udokumentowany więc dopytaj aczkolwiek mało realny, uderzona była na pewno , ruszane śruby od błotnika kilka widocznych otarć w komorze silnika, zapewne nie teraz a zaraz po sprowadzeniu była naprawiana o czym świadczy długo nie ruszany brud w komorze silnika

Opublikowano
tak na szybko nie zgadza się między innymi :

- przedni zderzak z m-pakietu

tak z ciekawosci zapytam, jak odroznic zderzak mpakietowy od standardowego?

Opublikowano (edytowane)

zderzak m-pakiet :

http://img24.otofotki.pl/obrazki/cx948_images.jpg

zderzak bez m-pakietu :

http://img24.otofotki.pl/obrazki/gz344_f59931cc9a0e97843b557c99f243a72d.jpg

auto które oglądasz ma jeszcze lampy LCI czyli montowane od 2009, mógł ktoś zrobić taki zabieg upiększający ale patrząc na auto jest to bardzo mało prawdopodobne by były to zabiegi z przyjemności a nie konieczności.

ed. przepraszam za ilość postów problem z komputerem

Edytowane przez Marina_Club
Opublikowano
ładne auto widać nie zjechane, tego jest jedna strona na allegro więc przy tym silniku jak jest doinwestowany to można z ceną nie schodzić a kupiec się znajdzie, jakby była w m-paku to prawdziwy rarytasik , Twoje auto ? znajomego ?

Narazie niczyje :) jest do wziecia za powiedzmy rozsadne pieniadze i tak sie troche zastanawiam,

Ja sie juz 3ka nacieszylem dla mnie troche za mala...

Co do mpakietu to srodek czarna podsufitka.Ewentualnie trzebabylo tylko zderzaki i progi dolozyc.

To wsumie nie taki duzy koszt.Tym bardziej ze poza tym nie trzeba nic robic.

Nawet opony prawie nowe :)

A moze ktos chetny co do ceny sie dogadamy, w sumie sam nie wiem ile to warte...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, pomóżcie określić wartość takiego auta.

E91, 335d, 2008, 218tyś.przebiegu

Fotki:

http://tufotki.pl/6CsRu

Ile ktoś by był w stanie zapłacić żeby się nie bujać...

Spinacz zalezy czy chcesz zarejestrowac oraz jakie pochodzenie... ostatnio vapor kupil za 46 w sedanie z tym silnikiem ale od wlasciciela i zarej.