Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie. Mój kuzyn myśli nad kupnem swojego pierwszego bmw. Zaciekawiła go ta oferta e90. Nie chciałbym aby się sparzył więc czy możecie napisać kilka zdań o tym ogłoszeniu.

http://allegro.pl/okazja-2007r-samochod-1000-bezwypadkowy-i5665376671.html

Mnie nie wygląda to na okazję i szczerze mu odradzam.

Dzięki i pozdrawiam.

Po pierwsze to kompletny golas, nawet klimę ma ręczną. Sprzedawca pisze o lampach ksenonowych a na zdjęciach zwykłe halogeny. Kierownica też jest zwykła a nie sportowa. Sprzedawca twierdzi też, że do wymiany jest łożysko oporowe i jest to niewielki koszt. Zapomniał chyba, że razem z łożyskiem zwykle wymienia się komplet sprzęgła i koła dwumasowego - czyli pokaźny wydatek.

Więcej kłamstewek pewnie wyszłoby po dokładnych oględzinach, które jak dla mnie są niepotrzebne - nie ma to sensu.

Ogólnie nie ma okazji - jak jest tanio to zwykle jest ku temu powód, a czasami i kilka.

Myślę, że sprzęgło i koło dwumasowe to promil wydatków, które czekają na przyszłego właściciela jeśli ktoś kupi :)

"W SAMOCHODZIE JEST DO WYMIANY PRZEPYWOMIERZ I ŁOŻYSKO OPOROWE, TE WADY MOŻE POTWIERDZIĆ KARZDZY MECHANIK"

:lol:

"SPRZEDAJE SAMOCHÓD PONIEWAŻ PILNIE POTRZEBUJE PIENIĘDZY NA ZAKUP DZIAŁKI, I NIE MAM CZASU ZROBIĆ TYCH DROBIAZGÓW KOSZT NAPRAWY NIE JEST DUŻY. "

Może wg niego włożenie 25-30k to nie jest duży koszt :D

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie będę się upierał ale moim zdaniem siedzisko jest w ogóle nie zużyte mam komforty które są trochę szersze pasuje smaruje natłuszcza i minimalnie rozciągnięte są natomiast tu jest idealnie płasko
Opublikowano
Jak na ten przebieg fotele wydają się być obszywane na nowo

To jest skaj, więc wygląda to i zachowuje się inaczej jak skóra naturalna...

http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
jest jakosciowo duzo gorsze od skory to taki plastik udajacy skore mozna by powiedziec.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
ja też się nie spieram, przecież tego nie widziałem, ale szybciej taniej i łatwiej jest kupić używane i wymienić , tak czy inaczej faktycznie masz rację stan jak po 100 tyś

Obstawiam że też malowany... Nie widziałem ale wcale bym się nie zdziwił gdyby przebieg był o 100-200 tyś większy i porostu został pomalowany i wnętrze wymienione...

Mam nadzieje że się mylę. Może ktoś sprawdzićprzebieg z forum?

Opublikowano
nie były obszywane, nie widać najważniejszego i najbardziej podatnego miejsca na wytarcia, jak ktoś nie jest pasibrzuchem to tak szybko tych foteli nie zmorduje,szybciej było by kupić inne za okolice 1200 -1800 zł , sprawdź z ciekawości czy m-pakiet zew. dokładany

Ktore miejsce jest najbardziej podatne na wytarcia? Bo tam w aukcji jest jeszcze filmik, moze widac to miejsce na filmiku.

Opublikowano
smutna prawda, dziwi mnie to jakim trzeba być naiwnym, żeby uwierzyć w przebieg 100k auta z 2005 roku które w dodatku kosztuje 26 tys :duh:
Opublikowano
straszna bieda to auto, dziwię się że decydują się niektórzy na zakup auta które poza znaczkiem na masce tak niewiele oferuje.

EDIT : ehh [BAD] teraz doczytałem, że tam był jeszcze jeden link do 318i - fakt, golas straszny :duh: :norty:

Opublikowano

nie pisałem o tym 2.5l bo to zrozumiałe że sam silnik w tym aucie rekompensuje wszystko, napisałem post poniżej ostatniego dodanego linku myślałem że domyślisz się o czym mowa ale skoro masz się pukać w głowę to formalnie... proszę :

http://olx.pl/oferta/bmw-seria-3-serwisowana-bmw-e90-318i-2-0-2006r-jak-nowa-101-tys-km-bezwypadkowa-CID5-IDb0HaF.html#effcb89d87

chodziło mi o ten nieco zabiedzony egzemplarz