Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kupi i 3.0 w tych pieniądzach, a Xdrive nie wiem czy się orientujesz ale ceny auta nie podnosi...a często przeciwnie. poza tym chłopaki, czytając co po niektórych to widać że z pojęciem "roczny spadek wartości" jesteście na bakier. "bo ja mam i ja nie puszcze za tyle"...ok. ale trzeba mieć coś naprawdę tłustego żeby gonić ponad rynek (a amator i tak się znajdzie wczesn/pozn). rzeczoznawcy i handlarze też muszą żyć a nie wszystko co zwożą to kibel :nienie:

Pewnie to salon dopłacał 12tys do Xdrive zainteresowanym klientom :mrgreen:

3.0 cenę winduje duża akcyza i wiem doskonale co mówię - nie kupisz porządnego auta z tym silnikiem do 35tys zł

Opublikowano

Nie.Jak się trafi...

viewtopic.php?f=5&t=267195&p=1998642#p1998642 jest z Niemiec a

http://otomoto.pl/skoda-octavia-ii-oryginal-serwis-C36155763.html z Belgi...

Dla jasności moje e91 sprowadzil mój znajomy od którego ja odkupilem (po kosztach)

spinacz nie obraź się ale masz tak fatalne zdjęcia że mając trochę zmysłu estetyki nie pojechałbym nic oglądać do Ciebie, to oczywiście Twoja sprawa ale moim zdaniem zdjęcia mają kolosalny wpływ na sprzedaż, człowiek w dużej mierze kupuje oczami do tego dochodzi opinia kobiet a one już tylko na to zwracają uwagę :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak dla mnie przód od strony pasażera robiony, szpary między maską - reflektorem i błotnikiem - zderzakiem za duże i nierówne... Poza tym przedni prawy błotnik wygląda jakby miał inny odcień. Ale może to tylko na foto... choć nie sądzę. Ja bym mirka handlarza odpuścił...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No wlascie tamta cos za tanio jak na polifta na gwarancji nie?

http://otomoto.pl/bmw-325-e90-coupe-serwisowana-w-aso-C36080850.html

A ta?

Może to moje zboczenie, ale jakoś i tu mi się przód nie zgrywa... Z resztą nie ma opcji "bezwypadkowy", najlepiej zadzwoń to może dowiesz się czegoś więcej.

Co innego to stłuczka a co innego poważny dzwon, jeśli to tylko powierzchownie... błotnik, maska robiona to ujdzie, ale jeśli coś więcej np. słupek, dach, podłużnica to szkoda czasu na takie auto.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znamy tą stronę od dawna :) szkoda ze az tyle danych potrzeba, sam vin powinni zrobić...
Opublikowano

i może jeszcze jedno żeby za wiele nie zaśmiecać, sporo osób w tym poście szuka e90 więc spokojnie podchodźcie do zakupów :) niby nie mocno uszkodzony ale jednak

http://otomoto.pl/bmw-335-max-wyposazenie-306km-C35555451.html

http://img24.otofotki.pl/obrazki/oy31_10734277_906735992704263_816762584050605238_n-(1).png

http://img24.otofotki.pl/obrazki/nc239_10940484_906735996037596_6350828262232277009_n.png

wstawiam między innymi by Ci którzy szukają dopiero swojego przyszłego BMW mieli obraz ile można zobaczyć na zdjęciach w ogłoszeniu, jeśli już cokolwiek widać to najczęściej jest to już naprawdę kundel po reszcie szczególnie w kolorach ciemnych w których sprzedający pod kontrastował zdjęcia nie zobaczymy kompletnie nic :)

Opublikowano
Facet z warsztatem, pośrednik.... - dla mnie śmierdzi, a cena jest podejrzanie okazyjna. Jak masz blisko to obejrzyj, ale byłbym ostrożny czy nie kupił złoma i nie zrobił po kosztach. Niestety AC chyba ciężko sprawdzić.

Zobacz ile kosztuje polskie zadbane auto:

http://otomoto.pl/bmw-320-e90-salon-polska-bezwypadkowy-aso-C35799260.html

To jest moje auto, cena dość wysoka ale auto ma oryginalny przebieg, jest bezwypadkowe i bogato wyposażone :)

Opublikowano
Dlaczego nitk sie nie interesuje niezawodnymi silnikami 2.5 i 3.0? (325i, 330i)czy takie auto będzie za 2-3 lata nie sprzedawalne w Polsce? Zamierzam właśnie taka wersje kupić z kilku powodów: bezawaryjny nie skomplikowany silnik, znacznie mniejsze przebiegi aut używanych i w związku z tym nie zniszczone wnetrza i nie zuzyte zawieszenia i układ przeniesiena napędu, dobre prowadzenie ze wzgledu na lekki silnik oraz dużo lepsze osiagi niż wersja benzynowa 2.0. (320i) Dodatkowo 325i z raportów spalania zużywa tyle paliwa to wiekszośc popularnych samochodów z silnikami 2.0 z mocami do 150km.
Opublikowano
A co ma "taki" przebieg do zużycia wnętrza ? Nie jedno auto z 200 000 km jest w środku lepiej utrzymane niż te ze 100 000 km. Tak samo zawieszenie, jak auto jeździ po tarkach, że aż plomby z zębów wypadają, to pomimo niskiego przebiegu będzie się prowadziło jak taczka :) Przebieg to nie wszystko, tym bardziej w PL nie powinno się nim kierować :)
Opublikowano
Dlaczego nitk sie nie interesuje niezawodnymi silnikami 2.5 i 3.0? (325i, 330i)czy takieb auto będzie za 2-3 lata nie sprzedawalne w Polsce? Zamierzam właśnie taka wersje kupić z kilku powodów: bezawaryjny nie skomplikowany silnik, znacznie mniejsze przebiegi aut używanych i w związku z tym nie zniszczone wnetrza i nie zuzyte zawieszenia i układ przeniesiena napędu, dobre prowadzenie ze wzgledu na lekki silnik oraz dużo lepsze osiagi niż wersja benzynowa 2.0. (320i) Dodatkowo 325i z raportów spalania zużywa tyle paliwa to wiekszośc popularnych samochodów z silnikami 2.0 z mocami do 150km.

bo takie mamy chore czasy...chłopaki chodzą w dziewczęcych fryzurach i ciuchach, a ludzie kupują 4-cylindrowe bmw :!:

freude am fahren / fuck downsizing
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dlaczego nitk sie nie interesuje niezawodnymi silnikami 2.5 i 3.0? (325i, 330i)czy takie auto będzie za 2-3 lata nie sprzedawalne w Polsce? Zamierzam właśnie taka wersje kupić z kilku powodów: bezawaryjny nie skomplikowany silnik, znacznie mniejsze przebiegi aut używanych i w związku z tym nie zniszczone wnetrza i nie zuzyte zawieszenia i układ przeniesiena napędu, dobre prowadzenie ze wzgledu na lekki silnik oraz dużo lepsze osiagi niż wersja benzynowa 2.0. (320i) Dodatkowo 325i z raportów spalania zużywa tyle paliwa to wiekszośc popularnych samochodów z silnikami 2.0 z mocami do 150km.

Człowieku, o czym Ty piszesz... temat 325i/330i N52 kilka razy poruszany na forum, w najgorszym wypadku do wymiany tłoki i głowica.... chyba że tak postrzegasz niezawodność..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a mają w tym jeszcze zarobek... szkoda że za swoją e91 2006r zapłaciłem tylko trochę mniej, ale to może dlatego że była i jest w jednym kawałku :)

Ale generalnie według ubezpieczalni moja ma wartość między 26 a 32 tys pln , gdy w programie Hestii dołożyliśmy wyposażenie czyli navi, panoramę, grzane fotele, zmieniarkę, multi funkcję itd.. to wartość auta wzrosła o 19PLN!!!!!

Kurcze mogłem dołożyć 3/4k PLN i miałbym polifta...

Opublikowano

Człowieku, o czym Ty piszesz... temat 325i/330i N52 kilka razy poruszany na forum, w najgorszym wypadku do wymiany tłoki i głowica.... chyba że tak postrzegasz niezawodność..

Czyli mam rozumieć ze E90 to psujące się złomy i lepiej dopłacić i wrócić do Imprezy STI badź Mitsubishi EVO 9 lub 10?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czyli mam rozumieć ze E90 to psujące się złomy i lepiej dopłacić i wrócić do Imprezy STI badź Mitsubishi EVO 9 lub 10?

Po prostu poszukaj na forum, a sam się przekonasz!! Zrób to co masz napisane przy nicku, zanim zapytasz POSZUKAJ!!!!

W e90 nie znajdziesz bezawaryjnego silnika!!! A impreza i evo to nie e90!! Poza tym na pewno nie są bezawaryjne i mają również swoje wady. Polecam dołóż jeszcze 2-3 razy tyle i kup m3 jak szukasz sportowego auta. I żebyś był spokojniejszy tak e90 to psujące się złomy, więc nie zawracaj sobie głowy poszukiwaniem info!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przepraszam ale do 200kkm beemkowe silniki są raczej bezawaryjne :)