Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
moze da ktos te linki z rapida bo nie moge wejsc na ta strone

ps mam neo i zmienne ip

moze to przez to

wylaczylem tez kasperskiegi i firewalla i dalej lipa

Spróbuj przez jakieś proxy...

Ale antywirusa nie wyłączaj bo może być muka !!!

Edytowane przez macznik
Opublikowano

Masz zabawę na 2 - 3 godzinki...

chyba lepiej, bo cały czas jakieś errory na plikach wyskakują... :mad2: :evil:

Jakie errory? Musisz je WSZYSTKIE ściągnąć i dopiero wtedy pierwszego potraktować WinRarem...

Opublikowano
Kolego "dunaj2", spróbuj wejść na tą strone przez proxy - musi się udać. Jest lepiej niż z Rapida = nie ma ograniczeń, nie musisz czekać tysiąc minut na następne ściąganie, idzie w miarę szybko...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
eeeeeee

sciagam z mula i tyle

Wrzuc hash-a ;)

Pozdro.

Opublikowano

predkosc na emulu nie dawala mi spokoju

zainstalowalem mozille i dziala

a ja glupi myslalem ze to zwykle przekierowanie na strony rapida :duh:

sory za takie glupie gadki o tym serwerze

przyznaje sie do bledu

i jeszcze raz soryy :modlitwa: :modlitwa:

najlepsze jest to ze mozna kilka na raz :D

Opublikowano

DO WSZYSTKICH

Jak już ściągniecie pomału tą wersje 12.2006 to pamiętajcie że jest to UPDATE dla poprzednio zainstalowanej wersji - czyli po rozpakowaniu i przepotwarzeniu na wirtualny dysk trzeba kliknąć instal.exe a potem tylko i wyłącznie "repair" bo inaczej pokaszani.

Opublikowano

dobra..

zrobilem deamonem dysk z tego 08.2006... poszlo oki... :) zainstalowalo sie...

ale chyba przez to, ze "odwalilem" krzyzykiem tabelke z danymi firmy (m.in ID), to nie chce mi sie uruchomic ETK...komunikat jak wyzej...

jak robie drugi dysk z tego 12.2006 i reinstaluje go to nic nie pomaga...

:mad2: :mad2: :duh: :evil: :mad2:

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano
Mam ten sam problem co Prezes_ woła jakies ID a jak tam wpisałem głupoty to teraz woła "Could not connect to ETK-Server" o co chodzi?
Opublikowano

Jeszcze raz:

najpierw trzeba zainstalować wersję 08.06 - wpisać kiedy prosi o serwery BMW trzy jedynki w obydwa pola (111), kiedy pyta się o firmę zamknąć tabelkę krzyżykiem, instaluje się dalej i wyświetla OK. Tak jak na tej hiszpańskiej stronie http://www.bmwfaq.com/showthread.php?t=125925 od Kolegi "dunaj2" tylko zamiast 0.0.0.0 wpisujemy 111, bo ta rosyjska wersja 08.12 jest inaczej rozprawiczona...)). No i wybieramy oczywiscie na początku język angielski a nie hiszpański.

Sprawdzamy - musi działać - mamy ETK v08.06, możemy się pobawić.

Potem updatujemy do wersji 12.06 - wybieramy "repair" - dalej identycznie = dwa razy 111, zamykamy okienko z naszą firmą bez wpisywania niczego, oczywista wybieramy polski język bo to już jest wersja multilangue. Musi działać.

Jeżeli coś po drodze nie poszło to wywalcie wszystko, reset komputera, i od nowa po kolei - naprawdę wszystko gra, sprawdzone na moich dwóch PCtach i paru kolegów...)

Opublikowano
Jeszcze raz:

najpierw trzeba zainstalować wersję 08.06 - wpisać kiedy prosi o serwery BMW trzy jedynki w obydwa pola (111), kiedy pyta się o firmę zamknąć tabelkę krzyżykiem, instaluje się dalej i wyświetla OK. Tak jak na tej hiszpańskiej stronie http://www.bmwfaq.com/showthread.php?t=125925 od Kolegi "dunaj2" tylko zamiast 0.0.0.0 wpisujemy 111, bo ta rosyjska wersja 08.12 jest inaczej rozprawiczona...)). No i wybieramy oczywiscie na początku język angielski a nie hiszpański.

tak zrobiłem... odpalam ikonką ETK (local) i mam komunikat ze nie podalem ID.... no zaraz rozwalę ten komputer!! :mad2: :mad2: :mad2:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad2: :mad2: !!!!

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano
Jeszcze raz:

tak zrobiłem... odpalam ikonką ETK (local) i mam komunikat ze nie podalem ID.... no zaraz rozwalę ten komputer!! :mad2: :mad2: :mad2:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mad2: :mad2: !!!!

Cichutko, spokojnie.....

kiedy masz ten komunikat - czy po zainstalowaniu pierwszej 08.06 wersji ???!!!

Opublikowano
Widzę, że macie problemy przy tej wersji 08.2006. Proponuję śćiągnąć z emule wersję 01.2006 (ta którą mam jest jako jedyna w obrazie z rozszerzeniem .nrg, więc łatwo znaleźć). Instaluje się bez problemów dokładnie według tego hiszpańskiego schematu. W polach id partnera handlowego wpisać np jan nowak potem save i ok. Musi pójść. Potem zrobiłem nakładkę tyle, że zaznaczyłem modyfikuj a nie napraw. I już. Zadziałało od razu.
Wodzik