Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam te pliki po rozpakowaniu jeden ma 16993kb a drugi 6672kb są one w dwóch folderach ,a do kazdego z nich dołączone jest cos o nazwie LEBEL.Nie mam pojecia.
  • Odpowiedzi 193
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Super wielkie dzieki.To moze jeszcze napisz jak instalujesz,moze ja cos zle robie i dlatego mam problem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam :D .Robiłem prawie wszystko ok,ale ładowała mi sie tylko połowa cen bo nie miałem ich w jednym folderze,tylko w dwóch(baran).A teraz wrzyciłem pliki do jednego załadowałem i jest igła.Wielkie dzieki za pomoc. :D
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ze strony http://www.oxedion.com/index.php/download/21433913271bb0017127a037233d75b2 trzeba ściągnąć WSZYSTKIE te pliki - pisałem już że można je zasysać jeden po drugim, nie ma ograniczeń ani przerw czasowych jak w Rapidzie... Są to *rary, po rozpakowaniu (od pierwszego) otrzymacie jeden folder z obrazem ISO programu ETK v12.2006.

Panowie niestety nie działa mi ten link? Macie może jakiś inny?

Pozdrawiam :)

Pozdrawiam,

Karol

Opublikowano

no właśnie wczoraj sprawdzałem z włączonym i wyłączonym, dzisiaj na włączonym działa. mam ustawione żeby zezwalał na połączenia.

no ale fakt - najważniejsze, że działa.

Opublikowano

No i jest pięknie :) wszystko działa... Zrobiłem tak jak napisał DUNAJ :) śmiga ładnie... Nagrałem gotową płytke, ze wszystkim... Jak ktoś by chciał to pisać... :) wyśle :)

pozdrawiam[/url]

Pozdrawiam,

Karol

• 1 rok później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie macie moze seriala do EBA wiem ze to inny troche temat ale nigdzie tego znalezc niemoge

pozdro

Na bank jest na emule kiedyś ściągałem.

Opublikowano

na emule jest na bank ale kilka wersji ja mam ta 4 cd i tam niema na plycie seriala

juz kolega z forum podeslal mi seriala jezeli ktos szuka to podam na pw

pozdro i dzieki

zycie zaczyna sie po 50i
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Jest to obraz ISO, więc na wirtualny dysk DaemonTools

Co to jest?

ściągnąłem:

zapisałem na pulpicie i po kliknięciu otwiera się Nero.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
A czy warto ją ściągnąć? Da się ją zainstalować na świeżo? Nie ma problemów?

Ja mimo wielu kombinacji nie dałem rady odpalić. Pyta o identyfikator klienta, a podejrzewam że i kwestia tych serwerów DMS i Vinspec nie jest bez znaczenia...

Poza tym witam szanownych forumowiczów.

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Koledzy wiem jak zainstalować ETK 03/2008. Próbowalem kilka razy i udało się.Jest to wersja wielojęzyczna.Jakby ktoś potrzebował pomocy to piszcie przez GG lub PW. Płytę kupiłem na www.ebay.co.uk za 5 Euro. :dance:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Etk do pobrania jest na emule najnowsza wersja jaka jest terasz to 05-2008.

Jak pyta o serwery dns trzeba mu podać 0.0.0.0 i 0.0.0.0.Jeżeli się nie da to najlepiej ściągnąć wersje 2005 i zrobić nakładkę- działa na 100 % temat przerabiany wielokrotnie.