Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu mailem na myśli trochę więcej - świat. Wszędzie poplątanie z pomieszaniem... Pop........ne układy, jazdy, nierówności....Głupie pomysły, rozporządzenia... w całej globalnej wiosce.

Opublikowano
4 godziny temu, GDX4 napisał(a):

Tu mailem na myśli trochę więcej - świat. Wszędzie poplątanie z pomieszaniem... Pop........ne układy, jazdy, nierówności....Głupie pomysły, rozporządzenia... w całej globalnej wiosce.

Kasa rządzi i tą smutną puentą zakończmy OT. Jak to śpiewa klasyk "sad but true".

Opublikowano
W dniu 24.01.2025 o 10:06, JacekLZ napisał(a):

to tylko jakiś ruski render i niemal na pewno się nie sprawdzi, ale w mojej ocenie wyszło im fajnie.

IMG_0145.jpeg

Ciekawy jest sam efekt zestawienia z G20, gdzie G20 od strzała cofa się do poprzedniej epoki. Przeskok nawet większy niż miedzy F30 a G20. 

Czyli wygląda podobnie jak nowa 5. Czy się G20 cofa do powszedniej epoki? Na pewno bo na 100% będzie kolejne cięcie kosztów oraz wjedzie morze pianoblack w środku, dobre jakościowe wnętrza odchodzą. Może też dadzą te klamki w środku z X3. A  te klamki zewnętrze to fajnie wyglądają, na pewno są aerodynamiczne, ale kolega w S klasie zimą nie mógł kilka razy otworzyć samochodu, a ASO: no cóż taka konstrukcja samochodu, my z tym nie zrobimy nic 😄 Dla mnie jakby tak miała wyglądać nowa trójka, to jest ewolucja nie rewolucja. Rewolucja to będzie gdy samochód zacznie sam jeździć, póki co mamy tą samą sytuacje jak wszędzie indziej. Co roku zwiększają się wydajność, nowy design ale realnych usprawnień w komforcie nie ma. Są różnicę w postaci osiągów, ale co z tego jak coraz bardziej dokręcają śrubę, samochody są coraz szybsze, a będziemy jeździć coraz wolniej.

Ja od pewnego momentu nie wiem czy dojrzałem, ale przestały mnie elektryzować wszystkie premiery. Nowe urządzenia, kupuję jak coś mi się zepsuje/zużyje straci jakieś walory estetyczne. Kupując nowy sprzęt nie ma jakiegoś wow. Wręcz bym powiedział, że im coś bardziej jest futurystyczne tym bardziej udaje coś czym nie jest. Zaraz samochody mogą przypominać statki kosmiczne, ale co z tego jak nie polatasz tym 😄 

Btw. USA wyszło z porozumienia Paryskiego, więc może motoryzacja jaką znamy i kochamy jednak przetrwa :D 

Opublikowano

Co do tego renderu to bym większej wagi do niego nie przywiązywał to średniej jakości ulep w photoshopie 😉 

IMG_6104.PNG.8fd0433272655eff0993e663d10ad490.PNG 

Opublikowano

Dokładnie, to tylko jakiś pomysł. Podrzuciłem jedynie dlatego, że mi się bardzo podoba. Generalnie ja bardzo czekam na coś nowego, bo G20 w gamie BMW wygląda już okropnie staro.