Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
16 godzin temu, stratos37 napisał(a):

A na lato coś macie sprawdzonego.

a nie masz opcji zdalnego przewietrzenia auta? ja z tego korzystam zamiast maty na upały

Opublikowano

😲 

No to mnie zaskoczyliście. Ja co najwyżej otwierałem cztery okna zdalnie z kluczyka, o opcji zdalnego przewietrzenia nie miałem pojęcia 😞 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co masz na myśli otwieranie szyb z pilota, ewentualnie pokaż gdzie to jest w aplikacji bo ja tego nie widzę. Z góry dziękuję.

Opublikowano
14 minut temu, stratos37 napisał(a):

Co masz na myśli otwieranie szyb z pilota, ewentualnie pokaż gdzie to jest w aplikacji bo ja tego nie widzę. Z góry dziękuję.

Jak tylko otwierasz apkę to masz od góry:

- zdjęcie auta

- sprawdź status

- poziom paliwa / zasięg 

- pięć kontrolek (zamykanie - otwieranie - światła - klakson - WENTYLACJA) klikasz tę ostatnią i przez 15 min działa nawiew w aucie.

- Usługi zdalne (planuj wentylację) - tutaj możesz ustawić godzinę odjazdu i 15 min przed tym czasem nawiew działa w aucie

Opublikowano
2 godziny temu, karlos91 napisał(a):

A masz dwustrefowa klimatyzacje? Ja mam tylko podstawowa i tez nie mam tej opcji.

Pewnie o to chodzi 😞 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dwustrefowa klimatyzacja nie jest wymagana do tego, bo ja nie mam a mam tą opcję.

IMG_5767.jpg