Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 24.10.2024 o 22:52, maciek_w napisał(a):

XPEL UltimatePlus gloss, bezbarwna, operacja trwa 5 dni, 16500 netto (bez dachu; tylko pasek na ok 15 cm od krawędzi nad szybą)

Hej,

oklejałeś moze w wawie lub okolicach? Jestes zadowolony? Jak sie sprawdza? Jezeli wszystko w porzadku to polecisz prosze swojego detailera?

dzieki!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Tak, robiłem w Warszawie w Shine Factory. Bardzo polecam

Edytowane przez maciek_w

Pierwszy SUV... pierwsze V8...

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

W środku nie robiłem folii, tylko zabezpieczenie skór. Zastanawiam się nad folią satynową na ekran

Tak, na folii na zewnątrz jest ceramika GTechniq (ponoć jakiś specjalny preparat do kładzenia na folię). Błyszczało ładnie, jak odbierałem. Teraz, przy tej pogodzie, wygląda jak każde inne usyfione błotem auto 🤭

Jeśli robiłbyś u nich, to powołaj się na Maćka od granatowej X5. Może potraktują łagodniej przy wyliczaniu ceny 🙂

Edytowane przez maciek_w
  • Dziękuję 1

Pierwszy SUV... pierwsze V8...

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d)

Opublikowano
11 godzin temu, maciek_w napisał(a):

W środku nie robiłem folii, tylko zabezpieczenie skór. Zastanawiam się nad folią satynową na ekran

Tak, na folii na zewnątrz jest ceramika GTechniq (ponoć jakiś specjalny preparat do kładzenia na folię). Błyszczało ładnie, jak odbierałem. Teraz, przy tej pogodzie, wygląda jak każde inne usyfione błotem auto 🤭

Jeśli robiłbyś u nich, to powołaj się na Maćka od granatowej X5. Może potraktują łagodniej przy wyliczaniu ceny 🙂

Dzieki! Duzy plus, ze oni sa blisko mnie. Przy pre lci korzystalem z detailera na drugim koncu wawy i strasznie uciazliwe bylo jezdzenie tak daleko do nich na poprawki

• Lubię to 1